Ce cadouri deosebite se ofera de Valentine’s day?

Ce cadouri deosebite se ofera de Valentine’s day?
Daca te intrebi deja „Ce cadou sa ii ofer iubitului sau iubitei mele de Ziua Indragostitilor?”, atunci probabi ca te afli intr-o relatie fericita si iti doresti sa iti impresionezi jumatatea. Si cum exista o gama atat de diversa de cadouri barbati ieftine si de cadouri pentru femei, nu iti ramane decat sa analizezi cu atentie ultimele tendinte. Luna februarie este momentul oportun pentru a-ti arata sentimentele, iar uneori un dar ales face cat 1000 de cuvinte, nu-i asa? Descopera chiar acum care sunt cele mai apreciate cadouri de catre indragostitii de toate varstele.
 

Difuzorul aromaterapie cu stimulator de flacari, ideal pentru o atmosfera romantica

difuzor aromaterapie cadouri ieftine barbati si femei

In luna februarie, romantismul parca pluteste in aer. Un dar ce se potriveste perfect cu aceasta perioada a anului este difuzorul aromaterapie cu stimulator de flacari. Ceea ce este interesant este design-ul acestui gadget, pe langa numeroasele beneficii pe care le are pentru sanatatea cuplurilor. O cina delicioasa, un pahar de vin select si un difuzor ce creaza un ambient de exceptie. Aceasta poate fi o varianta ingenioasa de petrecere a zilei de 14 februarie, dar nu numai. Din punct de vedere estetic, difuzorul se aseamana cu un mini semineu, fiind totodata si o piesa de decor de efect.

 

Patura cu maneci pentru cupluri, o idee cu care nu poti da gres

patura cu maneci cadouri ieftine barbati si femei

La mare cautare sunt si paturile cu maneci pentru cupluri, produse ce fac senzatie in perioada de urmeaza. Prevazuta cu un design dublu, patura cu maneci este ideala pentru clipele petrecute in doi. Fie ca va decideti sa vizionati impreuna un film sau pur si simplu sa vorbiti despre ultimele noutati ale zilei, aceasta este o idee excelenta prin care va puteti reapropia si sa petreceti cat mai mult timp impreuna, in fiecare seara. Cu o textura moale, patura este potrivita pentru acele momente in care vrei sa te „cuibaresti” in bratele jumatatii tale si sa ai parte de afectiunea mult dorita.

 

Ce ar zice jumatatea ta de o husa cu centre de masaj?

husa masaj cadouri ieftine barbati si femei

Da, da! Ai citit bine! Cadoul perfect exista si tocmai l-ai descoperit. Daca te afli in pana de idei pentru Valentine’s Day, atunci poti sa mergi la sigur. Cui nu i-ar placea o husa cu centre de masaj? Atat barbatii, cat si femeile se poate relaxa in timp ce asista la cozile nesfarsite de la semafor. Iar daca ei sunt destinsi, atunci va fi armonie si in cuplu. Ba mai mult, husele cu centre de masaj pot fi utilizate si in timp ce cuplurile se fac comode pe canapea si urmaresc serialul favorit sau servesc o ceasca de cafea.

 

Nu poti da gres cu un purificator auto

cadouri ieftine barbati si femei purificator auto

Din seria de cadouri valentine’s day pentru el si ea face parte si purificatorul auto, un gadget cat se poate de ingenios. Este un dispozitiv ce se conecteaza cu usurinta la bricheta auto si al carui rol este acela de a purifica aerul din masina. Cum poluarea din societatea contemporana a atins cote alarmante, un astfel de produs este un real beneficiu pentru oricine. Arata-i partenerului sau partenerei faptul ca ii porti de grija si selecteaza un dar ce are un impact pozitiv asupra sanatatii sale. Gesturile mici fac diferenta, iar purificatorul auto ar trebui sa fie pe lista ta. Chiar daca iti indrepti atentia catre alt produs pentru Valentine’s Day, nu uita de acesta pe viitor.

 

Topul reglabil pentru corectarea pozitiei spatelui, un must-have

cadouri barbati si femei top reglabil spate
 

Orele petrecute la birou in fata calculatorului isi pot pune amprenta asupra starii de sanatate a oricui. Se plange iubita frecvent de dureri de spate si de o senzatie de disconfort? Atunci da-i o mana de ajutor si ofera-i in dar un top reglabil pentru corectarea pozitiei spatelui, articol ce amelioreaza semnificativ durerea si senzatia de presiune de la nivelul coloanei vertebrale. O relatie armonioasa este despre a va sustine reciproc si de a avea grija unul de celalalt. Asta este iubirea adevarata, mai presus de inimioarele de ciocolata si de trandafirii de Valentine’s Day.

Prin urmare, nu ar trebui sa iti fie foarte greu sa alegi cel mai interesant cadou pentru persoana pe care o iubesti. Pune pret pe originalitate si daruieste un cadou pe cat de frumos, pe atat de util.

 

Cadouri Ziua Indragostitilor - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3
Cadouri Ziua Indragostitilor - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Cadouri Ziua Indragostitilor - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri Ziua Indragostitilor - Ceas Pistol desteptator
-35%
Cadouri Ziua Indragostitilor - Pendul din crom cu nisip
-60%
Cadouri Ziua Indragostitilor - Decantor Sticla Diamant
-16% + Cadou

Decantor Sticla Diamant

224 Lei 189 Lei
5
Cadouri Ziua Indragostitilor - Big Enter tasta antistres
-20%
Cadouri Ziua Indragostitilor - Suport Stilou Cavalerul Medieval
-21%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!