Ce este atat de special la o zi de nastere? - 11 Motive

Ce este atat de special la o zi de nastere? - 11 Motive
Ziua ta de nastere se intampla o singura data pe an si trebuie sarbatorita din mai multe motive. O zi de nastere este un moment deosebit cand o persoana isi aniverseaza aparitia pe lume. In multe culturi si civilizatii, zilele de nastere sunt sarbatorite cu multe cadouri, petreceri, urari de bine, mesaje si activitati speciale. 

Zilele de nastere sunt super duper speciale! Si asta nu pentru ca trebuie sa tratezi 30 sau 50 de invitati la petrecerea ta din formalitate sau pentru ca ai planuri marete de lux si distractie. Uneori, ziua de nastere te poate prinde singur, intr-un oras indepartat, cu o felie de tort in fata. Ai putea sa ai langa tine una sau doua persoane importante. La fel de bine, ai putea sa-ti sarbatoresti ziua de nastere in compania a 25r sau 50 de persoane. Indiferent de cum va fi, va fi ziua ta speciala pentru ca va fi ziua ta de nastere. 

E ziua TA si asa ar trebui sa o numesti cu mandrie. Iti apartine si ar trebui sa imbratisezi fiecare ora din ea. 

Iata cateva dintre cele mai importante motive pentru a sarbatori ziua ta de nastere. 
 

1. E ziua taaaaa


Este ziua in care tu te-ai nascut. Existenta ta a construit relatii. Te-ai gandit vreodata la asta? Doua persoane au devenit parinti. Poate ca cineva a avut de atunci un frate sau o sora, un prieten, un coleg, un iubit sau un partener de viata. O singura nastere a schimbat atat de multe lucruri. Nu e grozav lucrul acesta?

 

2. Ai o zi care este doar a ta

cadouri zi de nastere

Sa recunoastem - muncesti si te spetesti un an intreg. Studiezi pentru note bune, muncesti sa-ti platesti facturile, ai responsabilitati si o rutina zilnica. Daaaaa, de ziua ta, take a break. Fa ce-ti place. Pleaca intr-o calatorie, mergi la shopping, mananca ceva ce iti place, petrece timp cu cine vrei tu. Este ziua ta. You rule!
 

3. E o oportunitate de auto-rasfat



Muncesti pentru tine si cei dragi. Economisesti in fiecare zi. Iti limitezi cheltuielile lunare. Dar azi, de ziua ta, nimic nu conteaza. Poti sa-ti schimbi look-ul, sa-ti cumperi ceva nou, sa faci ceva traZnit. Nu conteaza cat costa; fa ceva ce te face sa zambesti si sa te simti extra-special. 

 

4. Amintiri de neuitat



Iti vine sa crezi sau nu, orice ai face in aceasta zi iti vei aminti pentru totdeauna. Asa ca merita sa faci ceva special si bun, ceva care sa-ti puna zambetul pe buze. E alegerea ta. Daruieste-ti o amintire frumoasa de care o sa te bucuri peste ani si ani. 

 

5. Mai faci un pas in viata ta



Sunt persoane care spun: "Tanananaaaam, te apropii de moarte!". Pe bune, asta e ridicol. De ce sa fii atat de negativ? No way! Gandeste asa: ai mai adaugat un an in viata ta. Ai mai facut un pas inainte. Viata este o surpriza in fiecare etapa a sa. E o aventura nebuna. Devii din ce in ce mai bun, mai matur, mai experimentat. Fie ca ai o viata linistita sau tumultoasa, ohhooo - cate lucruri o sa-ti rezerve viata de acum inainte. 

 

6. Cadouri si surprize



Sa recunoastem - cadourile sunt una din cea mai buna parte a zilelor de nastere. Intotdeauna se va intampla sa primesti un cadou care o sa te faca sa zambesti. Fie ca e un cadou pe care ti-l faci tu singur, fie ca il primesti de la cineva care isi doreste cu adevarat sa te faca fericit/a, acel cadou va ajunge intotdeauna la tine. 

 

7. Ziua ta de nastere a insemnat ziua inceputului tau de a fi



A fost inceputul vietii tale. Dumnezeu te-a creat cu un anumit scop, iar fiecare zi de nastere este un prilej bun sa te gandesti la asta. Inseamna mai mult decat sa primesti cadouri. Este o buna ocazie sa-ti amintesti de acest eveniment major din viata ta, sa sarbatoresti, sa multumesti si sa reflectezi la viata ta, la obiectivele tale. 

 

8. Sa-ti sarbatoresti ziua de nastere este o expresie de multumire



Ziua ta de nastere este un prilej bun sa-ti sarbatoresti nasterea, dar si pentru a-ti regandi viata. Este un moment minunat sa reflectezi asupra trecutului tau, sa-ti evaluezi prezentul si sa-ti faci planuri pentru viitor. Este un moment in care trecutul tau se intersecteaza cu prezentul si viitorul tau. 
Ziua ta de nastere este o oportunitate de a-ti reseta perspectiva asupra vietii, o tranzitie de la ce a fost si ce trebuie sa se intample in continuare. 
 

9. Ziua ta de nastere este o ocazie de reimprospatare

cadou zi de nastere

Sa-ti amintesti de nasterea ta este ca si cum ai invoca un nou inceput. Indiferent de cum au decurs lucrurile in trecut, in continuare ai sansa si capacitatea de a incerca ceva nou. Ziua de nastere este o reimprospatare - o sansa de regenerare, material dar si spiritual. 
 


10. Este o ocazie sa-ti recunosti existenta



Cand iti sarbatoresti ziua de nastere, iti recunosti existenta pe acest pamant. Indiferent in ce familie te-ai nascut sau cum arata trecutul tau, esti aici pentru a-ti trai viata la maximum. Sa-ti sarbatoresti ziua de nastere inseamna sa-i multumesti lui Dumnezeu pentru ca ti-a permis sa te nasti si sa traiesti pentru a avea o noua si noua zi de nastere. 

 

11. Ziua ta de nastere este o oportunitate sa te intalnesti cu cei dragi 



Petrecerile de zi de nastere sunt modalitati excelente de a te intalni cu prietenii si familia. Cadourile pe care le primesti de la ei si urarile sunt minunate si vin din inima. Te simti iubit si asta iti da putere. 

Cum iti sarbatoresti ziua de nastere?
Sa iti celebrezi ziua de nastere nu inseamna ca trebuie sa dai o super party in fiecare an. Uneori, varstele rotunde mai importante necesita petreceri mai "serioase" - ca atunci cand implinesti 18, 20, 30, 40, 50, 60 sau 70 de ani.  O cina in familie sau cu prietenii apropiati ar putea fi tot ce ai nevoie pentru a te simti fericit, iubit si apreciat. Mesajele, urarile si apelurile telefonice sunt intotdeauna binevenite si te binedispun. 

TraZnet si nu casual - asa ar trebui sa fie ziua ta de nastere. Asa ar trebui sa fie orice zi de nastere. Daca ai un prieten, un coleg, o persoana din familie care isi sarbatoreste ziua de nastere, nu o ignora. Fa-l sa se simta special.

Ofera-i un cadou de care sa-si aduca aminte pentru tot restul vietii. Esti fix pe drumul cel bun, pentru ca esti pe Mindblower - patria cadourilor iesite din minti, taramul cadourilor care inspira, fericesc, aduc bucurie, surpriza, recunostinta, admiratie si o tona de alte emotii in sufletul celor care le primesc. 

 
Petrecere - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri de Casa Noua - Stantator pentru gratar
-26%
Cadouri de Casa Noua - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!