Cel mai tare magazin cadouri barbati si femei. Hai sa vezi idei

Cel mai tare magazin cadouri barbati si femei. Hai sa vezi idei

Sa trebuiasca sa participi la o zi de nastere este un lucru super tare. In cele mai multe cazuri se lasa cu o petrecere. Poate fi un party normal - mancare, bautura, muzica, discutii sau un party super nebun ce are pe langa lucrurile obisnuite, jocuri de societate si cadouri funny.

 

Unde sa cauti cele mai hazlii cadouri

Iti vine sa crezi sau nu, exista un loc unde gasesti multe chestii faine care pot deveni cadouri pentru petreceri de zile de nastere barbati sau femei. 

Un astfel de loc este magazinul online MindBlower! Doar trebuie sa intri pe mindblower.ro, sa accesezi catalogul de produse si sa alegi cadourile cele mai hazlii, traznite si iesite din minti. Vei gasi produse fie pentru sotul, iubitul, colegul sau seful tau, fie pentru prietena, colega sau mama ta.

Poti oferi cadouri faine de tinut minte, adevarate experiente care se cer exploatate, idei cool si fresh, pentru orice sarbatorit. Cu siguranta, zambetul va fi instantaneu prezent, odata cu desfacerea funditei cadoului.

 

Cadouri pentru EI si ELE de la MindBlower

 

Set sah si accesorii vin din cel mai tare magazin cadouri barbati

magazin cadouri femei si barbati caseta sah vin

Set sah si accesorii vin poate fi un cadou aniversar impecabil pentru oamenii de afaceri, bunici, tati sau prieteni, indiferent de varsta si statut social. Acest set elegant te scoate cu usurinta din starea de monotonie si te indeamna sa treci la actiune, dar combinata cu momente de relaxare. 

Fie ca joci o partida de sah cu prietenul tau cel mai bun si savurati  un vin bun, fie doar faceti jocul, acest set frumos ambalat intr-o caseta eleganta face senzatie.Transforma-ti orice moment intr-o clipa antrenanta si perfecta pentru relaxare, prin intermediul acestui Set sah si accesorii vin, Caseta Deluxe. 

Intra pe cel mai tare magazin cadouri barbati si alege acest minunat cadou pentru barbatul important din viata ta!

 

Husa cu centre de masaj

magazin cadouri barbati si femei husa masaj

Dupa cum se stie deja, stresul este o stare care ne stapaneste aproape pe toata durata zilei. Chiar daca suntem stresati la serviciu, noi aducem aceasta stare acasa. Pur si simplu nu ne putem detasa si pare ca nu exista mijloace de a o elimina.

Specialistii ne spun ca una dintre cele mai bune solutii pentru a scapa de stres este masajul de relaxare efectuat periodic. 

Cu o solutie in acest sens venim noi, cei de la MindBlower, magazin cadouri barbati,  prin husa cu centre de masaj care poate fi folosita la birou, in masina sau acasa.

Cu ajutorul acestei huse se realizeaza un masaj special, masajul termal shiatsu; acest tip de masaj presupune exercitarea energiei vitale prin presiune in anumite puncte ale corpului.

 

Poster razuibil pentru zilele de fitness

magazin cadouri barbati si femei poster fitness

Promit ca de maine merg la sala! De cate ori ti-ai promis ca incepi sa faci mai multa miscare si, cu fiecare zi care trecea, iar iti promiteai un alt maine?!

De multe ori, nu efortul in sine ne tine sa nu facem miscare, ci poate fi un blocaj la nivelul mintii: sala e prea departe, sunt colegi care se uita si urmaresc ce fac si cum fac, antrenorul nu are timp de mine si lista poate continua.

Pentru astfel de situatii, MindBlower vine cu o solutie revolutionara: Posterul razuibil pentru fitness! Nu mai trebuie sa mergi nicaieri, totul poate fi facut in spatiul din casa in care te simti tu cel mai bine. Doar razuiesti fiecare caseta de pe poster si descoperi exercitiul zilei pe care il poti reproduce de 1-2 ori pe zi pentru transformarea ta fizica. 

Il poti oferi cadou si persoanelor apropiate. Cu siguranta si ele vor fi la fel de fericite sa il foloseasca si, la un moment dat, veti sarbatori momentul in care fizicul vostru va arata nemaipomenit.

 

Purificator auto cu incarcator USB

magazin cadouri barbati si femei purificator aer

Daca purificarea aerului casei a devenit deja un obicei pentru cei mai multi dintre noi, purificarea aerului din masina nu este la fel de populara. dar asta nu inseamna ca nu este necesar. Este foarte important ca si in masina sa avem un aer curat, sa fim protejati de fumul de la tevile de esapament de la masinile de pe drum, dar si de alti factori nocivi, polenul si bacteriile.

Daca ar fi sa faci cadou unei persoane dragi, iti recomandam sa cumperi un astfel de purificator auto cu incarcator dual cu port USB. Purificatorul auto USB se conecteaza la bricheta autoturismului si odata ce il pornesti o sa respiri un aer mai curat si sanatos.
Este senzational, purifica aerul din masina dar poate incarca si gadgeturile auto existente. Acest cadou il poti cumpara de aici, de la cel mai tare magazin cadouri barbati si femei! 

 

Joc de Sah in 3

magazin cadouri barbati si femei sah in trei

Dupa cum spune si denumirea jocului, sahul se poate desfasura si intre 3 participanti. Pare nefiresc, dar cum ne-am obisnuit deja, secolul XXI vine cu noi inventii si inovatii. La cel mai tare magazin cadouri barbati si femei poti gasi cel mai ciudat dar si cel mai incitant cadou: Joc de sah in 3.

Fiecare jucator are tot 8 pioni, 2 cai, 2 nebuni, 2 ture, o regina si un rege, piesele sunt la fel, doar au fost adaugate cateva elemente noi de strategie, iar tabla are un

aspect circular. Este senzational ca nu mai trebuie sa stai pe tusa cand se propune un joc de sah intre prieteni. Este cadoul perfect pentru cineva care iubeste sahul si este open-mind spre idei noi.
 

Ti-am dezvaluit o parte din ideile mindblowing, dar te asteptam in sectiunea magazin ca sa rasfoiesti prin sute de alte idei inspirate. 

Cadouri - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3
Cadouri - Trandafir placat cu aur de 24K
-10%
Cadouri - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri - Stantator pentru gratar
-26%
Cadouri - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!