Cele mai apreciate idei de cadouri barbati zi de nastere

Cele mai apreciate idei de cadouri barbati zi de nastere
Indiferent de varsta sau gen, pasiunile pe care le ai sau dorintele neimplinite nu vor disparea niciodata, asa ca nu este de mirare ca unele persoane la onorabila varsta de 70 de ani inca mai merg cu bicicleta si fac sport ca in tinerete.

Asadar, varsta nu ne impiedica sa facem ce ne dorim, ba chiar ne poate da un imbold sa facem lucrurile pe care voiam de mult sa le facem. Vezi mai departe cele mai frumoase idei cadouri barbati zi de nastere.

Cadouri pentru barbati de 20 de ani


Ca barbat la 20 de ani poti sa spui ca viata abia incepe pentru tine. Esti tanar, energic si, cel mai probabil, nonconformist, de aceea iti doresti sa experimentezi cat mai multe si sa traiesti din plin. Astfel ca, cele mai bune cadouri aniversare pentru un barbat la 20 de ani sunt cele care implica distractie maxima alaturi de prieteni.
frapiera cadou barbati zi de nastere

Ca de exemplu, aceasta frapiera iluminata cu difuzor integrat, este unul dintre cadourile ce nu pot lipsi de la petrecerea unui tanar de 20 de ani. Acest aparat iti va tine bautura preferata la o temperatura potrivita, indiferent ca este vorba despre racoritoare alcoolice sau non-alcoolice. Iar pentru a inteti atmosfera, porneste muzica preferata a ta sau a prietenilor tai si da drumul luminilor, pentru o petrecere de neuitat.


De asemenea, mai ales ca barbat la 20 de ani, muzica si tu sunteti una. O asculti in casti cand alergi, in masina si, cu ajutorul acestei boxe cu bluetooth ce este rezistenta la apa, poti derula melodiile preferate si cand faci dus. Usor de utilizat, doar lipeste-o de peretele din baie cu ajutorul ventuzei, si porneste-o, bucurandu-te de momentele de relaxare si timp liber pe care le-ai asteptat toata ziua.

Cadouri pentru barbati de 30 ani


Ca barbat, jucariile pe care le aveai in copilarie nu dispar, de multe ori ele devin mai mari si mai scumpe. Putem vorbi aici despre masini, motociclete si altele asemenea, dar daca ai gasi o variant mai buna de ati indeplini dorinta din copilarie de a avea un anumit model de masina cu acest puzzle 3D din lemn ce infatiseaza o masina?


Daca ai 30 de ani, dar sufletul tau inca este de copil, atunci cu siguranta acest cadou este ideal pentru tine. Dupa ce primesti acest puzzle 3D in forma de masina, sau dupa ce decizi sa ti-l achizitionezi de unul singur, tot ce trebuie sa faci este sa imbini piesele in mod corespunzator, sa pornesti masina si sa te bucuri de ea intorcandu-te pentru minute bune inapoi in copilarie.


De asemenea, un barbat la 30 de ani este pasionat de tehnologie si tot ce este nou in materie de gadget-uri, mai ales daca lucreaza in domeniul IT sau este doar un mare fan. Asadar, acest incarcator wireless si mouse pad va fi cu siguranta o surpriza extrem de placuta la aniversarea unui astfel de barbat. Cu o dubla functie pe care acest cadou le are: aceea de mouse pad cu o suprafata ce este non-aderenta, si cu un incarcator wireless ce te va scapa de cablurile ce stau aiurea prin toata casa, vei stii cu siguranta ca este potrivit ca si cadou aniversar pentru un barbat de afaceri de 30 de ani.
 

Cadouri pentru barbati de 40 ani


Unele persoane s-ar putea astepta ca barbatii de 40 de ani sa fie mai cizelati si mai calculate atunci cand vine vorba despre stapanirea emotiilor. Trecuti prin viata, barbatii ajunsi la aceasta varsta au invatat, poate ca da sau poate ca nu, cum sa isi controleze starile de nervozitate. Daca totusi, se intampla sa nu fie asa, atunci aceasta tasta enter antistres este perfecta pentru el.

Da, si barbatii de 40 de ani se mai enerveaza cateodata din cauza neajunsurilor vietii sau a unor problem la locul de munca, dar cu ajutorul acestui cadou, descarcarea emotiilor negative nu a fost nicicand mai simpla si mai sigura. Moale la atingere sau la… lovire, aceasta tasta Enter se poate conecta prin USB la calculator si indeplineste aceleasi functii ca un buton obisnuit de enter, dar atunci cand ai nevoie de ea, este pregatita sa iti absoarba toate starile urate si toata furia.

Totusi, pe langa nervii, senzatiile sau starile negative pe care orice persoana le are indiferent de varsta, barbatii la 40 de ani isi doresc sa se relaxeze si s
a petreaca timp in comapnia prietenilor lor atunci cand incearca sa uite de problemele de la munca. Fie ca este vorba despre o plimbare linistita si lunga, sau o bauta rafinata si eleganta, ca ai si tu totusi o varsta, vrei cu siguranta sa ai cat mai multe momente de relaxare.



Asadar, cu ajutorul acestui set de sah cu accesorii pentru vin, combina timpul de calitate cu prietenii, dar si un strasnic meci al inteligentei ce iti va antrena mintea. Acest set este cu siguranta un cadou perfect de zi de nastere pentru o astfel de persoana echilibrata si rafinata, fiind mic si compact si ocupand foarte putin spatiu, iar materialele sale din care este confectionat aducand un aer select si incantator chiar si atunci cand il folosesti doar ca decor. Dar chiar ar fi si pacat sa nu te lauzi cu el prietenilor, nu-i asa?
 

Cadouri pentru barbati de 50 ani


Ca barbat la varsta de 50 de ani te gandesti, probabil, ca tot ce iti doresti dupa o zi obositoare de munca este sa iti savurezi bautura preferata sau sa faci o plimbare lunga si relaxanta. Nu ceri prea mult, deoarece idealurile tale au fost probabil de mult atinse, iar acum incepe timpul cand te gandesti cum sa te rasplatesti pentru toate eforturile depuse. Asa ca, ce ar fi mai palcut decat te astepte acasa acest set de 2 pahare pentru whiskey?


Atrage toate privirile si inteteste toate gusturile cu aceste pahare create special pentru a emana savoare, eleganta si rafinament cu fiecare inghititura ce iti uda gatlejul sau atentie care este indreptata asupra lor. Aspect original, gust original al bauturii tale preferate. Desfa sticla, toarna-ti whiskey pentru tine si prietenii tai si sa inceapa relaxarea!

De asemenea, cine a zis ca barbatii la 50 de ani nu prea mai au grija de aspectul lor s-au inselat amarnic, nu-i asa? Cu siguranta si tu stii pe cineva care nu arata deloc varsta din buletin, si asta pentru ca, desi e barbat, ii place sa aiba grija de el si sa se simta bine in pielea lui, chiar daca nu mai este ca in tinerete. Asta nu este o piedica pentru nimeni.

De aceea, daca este aniversarea unui barbat de 50 de ani caruia ii place sa aiba grija de aspectul sau, atunci stii deja ce tip de cadou prefera, iar acest set de cosmetice pentru barbati cu 5 piese, poate fi alegerea perfecta pentru el.



Setul acesta contine tot ceea ce este nevoie pentru o rutina de ingrijire completa pentru barbati, intr-o cutie ce nu ocupa spatiu, dar care va fi extrem de apreciat de acest barbat din viata ta pentru care ingrijirea si frumusetea nu are varsta.

Cadouri pentru barbati de 60 ani


Atunci cand trebuie sa faci cadou unui barbat de 60 de ani trebuie sa stii ce anume il pasioneaza si ce ii place sa faca ca sa mergi la sigur cu surpriza pentru aniversarea lui. Daca descoperi ca este un mare fan al gratarului si tocmai avea in plan sa isi cumpere cateva accesorii noi, atunci ai dat lovitura. Cu acest set de ustensile pentru gratar ce contine 26 piese, barbatul din viata ta care adora carnea si timpul de calitate petrecut cu prietenii va fi foarte fericit cand va primi acest cadou.


Aranjate in perfecta ordine si mereu la indemana, gratarul tau va fi delicious si incomparabil, doare este gatit de un profesionist, nu-i asa?

Iar daca este mai singuratic de fel ca intotdeauna si prefera doar compania celor mai buni prieteni ai tai, atunci acest set de 4 pahare cu design de glob pamantesc este alegerea ideala pentru el. Mai ales daca stii ca a spart vechiul set, cioburile ii vor aduce noroc si va primi cadou ceva mai elegant si mai rafinat din care sa isi savureze bautura preferata alaturi de colegii sau prietenii sai, sau pur si simplu sa se bucurea de ea singur, in linistea terasei sale atunci cand a avut parte de o zi grea.
 

Cadouri pentru barbati de 70 + ani


Ca barbat la 70 de ani probabil stii ca relaxarea continua nu iti prieste si ca mereu cauti sa mai trebaluiesti cate ceva prin casa pentru ca nu ai stare. Vrei mereu sa te implicit sis a lucrezi cate ceva, mai ales daca ai fost mereu barbatul extrem de active care nu a stat o clipa in toata viata lui. Atunci, aceasta trusa de scule Jerrycan este alegerea potrivita pentru tine sau pentru orice alt barbat care se regaseste in aceasta situatie.


Desigur ca nu este doar o simpla cutie cu scule, deoarece design-ul unic va induce in eroare orice necunoscator. La exterior arata ca un bidon de ulei obisnuit, dar in interior iti va pastra in siguranta toate cheile, surubelnitele si ale ustensile de lucru, pentru ca tu sa le gasesti mereu cand ai nevoie de ele si sa iti faci de lucru reparand cate ceva prin casa. Un cadou extrem de ingenios si inspirat pentru tatal sau bunicul tau, dar care are si o nota de amuzament de care posesorul va profita fara nicio urma de indoiala.

De asemenea, daca urmeaza sa faci cadou unui barbat de 70 de ani care si-a pastrat acuratetea si placerea pentru lucrurile migaloase si interesante, atunci cel mai bun cadou pentru el de care va ramane cu siguranta impresionat, este acest puzzle 3D ce are forma unui ceas de perete cu pendul.



Nimic nu se compara cu un barbat ajuns la aceasta veritabila varsta care isi doreste sa fie la fel de active ca in tinerete si sa mestereasca cu migala la ceva ce va atarna mai apoi pe perete pentru a se mandri cu el. Acest ceas trebuie asamblat cu mare grija si apoi va fi perfect functional, aducandu-te inapoi in timp, atat pe tine cat si pe membrii familiei tale sau pe musafirii care iti calca pragul, design-ul sau extrem de atragator si ingenios atragand toate privirile.

Asadar, varsta este doar un numar care, cu siguranta, nu te va impiedica sa faci ceea ce iti doresti sau poate chiar sa incerci lucruri noi. Totul sta in ambitia si in idealurile tale. Asa ca, fie ca iti doresti sa faci cadou un set de relaxare, un puzzle 3D pentru a-i tine sarbatoritului mintea ocupata sau orice altceva, vei gasi numaidecat ceea ce cauti accesand site-ul mindblower.ro care se afla la doar un click distanta! Spor la cumparaturi si la multi ani sarbatoritului!

 
Cadouri Barbati - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3
Cadouri Barbati - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri Barbati - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3
Cadouri Barbati - Ceas Pistol desteptator
-35%
Cadouri Barbati - Papusa VOODOO a sefului
-32%
Cadouri Barbati - Pistol cu bani
-25% + Cadou

Pistol cu bani

79 Lei 59 Lei
1
Cadouri Barbati - Pendul din crom cu nisip
-60%
Cadouri Barbati - Decantor Sticla Diamant
-16% + Cadou

Decantor Sticla Diamant

224 Lei 189 Lei
5
Cadouri Barbati - Puzzle 3D Monociclu Ugears
-10%
Cadouri Barbati - Joc de Sah in 3
-13%

Joc de Sah in 3

338 Lei 294 Lei
Cadouri Barbati - Big Enter tasta antistres
-20%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!