Cele mai bune idei de idei cadouri barbati 40 ani - partener, sef, prieten

Cele mai bune idei de idei cadouri barbati 40 ani - partener, sef, prieten

Esti in cautarea unui cadou pentru un barbat de 40 de ani din viata ta si nu stii ce sa ii iei? Stai linistit, nu esti singurul care se confrunta cu o asemenea problema. Implinirea acestei varste este de cele mai multe ori o aniversare plina de insemnatate, iar alegerea unui cadou semnificativ, care sa te ajute sa iti arati aprecierea, dar si respectul poate fi destul de dificila. Indiferent ca este vorba de partenerul tau, de un sef sau un prieten, te vom ajuta sa gasesti cadoul ideal pentru a va putea bucura impreuna de aceasta noua etapa a vietii.

De la decantoare de lux, seturi de sah si accesorii de vin, pana la ustensile de gratar, puzzle-uri si nenumarate piese ce ii vor face viata mai frumoasa, iti vom prezenta cateva idei cadouri barbati 40 ani cu ajutorul carora cu siguranta vei reusi sa ii faci aniversarea memorabila, dar mai ales distractiva.

8 idei cadouri barbati 40 ani

1. Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Deluxe

 

decantor cu pahare cadou
Domnii rafinati care implinesc venerabila varsta de 40 de ani se pot bucura de un set elegant care nu este doar practic, ci si foarte atractiv. Asezat pe biroul personal sau in living, acest set poate fi cel mai atragator mod prin care se pot bucura de bautura preferata si sa se relaxeze la sfarsitul zilei.

Este compus dintr-o sticla suflata manual, 2 pahare unice, un suport de lemn rafinat, dar si 9 cuburi de granit si cateva accesorii care completeaza ansamblul pentru a permite o mai usoara manevrare.

 

2. Set cadou valiza cu 18 ustensile gratar

valiza cadou cu ustensile de gratar

Nimic nu este mai placut decat sa iti petreci timpul liber in natura, alaturi de prieteni si familie. Indiferent ca esti la picnic sau in curtea din spatele casei, stii ca orice adunare poate fi imbunatatita cu ajutorul unui gratar. Acest set are in componenta 18 ustensile profesionale ce te vor ajuta sa gatesti cele mai gustoase preparate culinare. Depozitate intr-o valiza eleganta, setul este cadoul ideal pentru barbatii din viata ta care devin mesteri bucatari atunci cand se afla in fata unui gratar bine incins.

 

3. Masuta laptop LapWood din bambus

masuta de laptop cadouri barbati 40 ani

Cu totii avem acele zile in care drumul spre servici se simte de parca trebuie sa treci printr-o verificare obositoare de aeroport.

In cazul in care observi ca partenerul, seful sau prietenul tau se confrunta cu un astfel de moment, poti sa ii oferi o masuta de laptop din bambus. Datorita abilitatii sale de a se plia si a se fixa in diferite pozitii ergonomice, aceasta poate fi folosita pentru a-i permite sa lucreze sau sa se distreze din pat, bucatarie, terasa sau orice locatie ar dori (nu recomandam sa fie folosita atunci cand conduce masina sau pe bicicleta).

4.  Set cadou Top bere artizanala Blonda

cadouri barbati 40 ani bere artizanala
 

Unul dintre cele mai originale idei cadouri barbati 40 ani din care poti alege este cu siguranta acest set pentru productia de bere artizanala. Multi barbati adora gustul unic al berii, de aceea acest cadou ii va ajuta sa isi prepare propria licoare dupa propriile preferinte.

Pachetul contine ingredientele, ustensilele, dar si instructiunile necesare pentru a-si crea propria fabrica de bere acasa. In momentul in care aceasta este gata, va veti putea bucura impreuna de rezultate si veti putea savura un pahar rece exact asa cum ar trebui.

5. Pahar de vin XXL, 750 ml

cadouri barbati 40 ani pahare de vin xxl

Doctorul recomanda maxim un pahar de vin in fiecare zi, insa din fericire nu a precizat marimea acestuia. Cu o dimensiune XXL, acest pahar poate fi cadoul ideal pentru cei ce adora vinul, dar si sa bea impreuna cu partenerul. Cu ajutorul acestuia, acum orice barbat va putea sa consume vinul preferat, in cantitatile mentionate de doctor.

6. Cana amuzanta I wish this was a beer

cana amuzanta cadouri barbati 40 ani

O cana care reflecta cel mai bine mood-ul de la job luni dimineata. Chiar daca ai fi preferat sa bei o blonda rece, cana I whis this was a beer te va ajuta sa treci mai usor peste zilele monotone ale saptamanii si sa iti permita sa visezi cu ochii deschisi la weekend. Daruieste aceasta cana XL cu design ingenios prietenilor sau colegilor de la munca si impreuna veti putea sa savurati cafeaua si apa minerala intr-un mod mult mai unic si distractiv.

7. Puzzle 3D Ceas de perete cu pendul, Ugears

cadouri barbati 40 ani ceas de perete

Una dintre cele mai inovatoare, dar si ingenioase idei cadouri barbati 40 ani pe care le puteti face este un puzzle 3D. Cei capabili si iscusiti vor aprecia acest ceas de perete cu pendul, fiind o modalitate excelenta nu doar de a le oferi un obiect decorativ unic, ci si o activitate ce ii va tine ocupati ore in sir. Cu un mecanism complex, dar si un design steampunk impresionant, acest ceas cu tematica aeronautica va fi cu siguranta un cadou incredibil pentru orice sef, coleg sau chiar si pentru partenerul tau.

8. Cutitul Bucatarului Damasqus

cutitul bucatarului cadouri barbati 40 ani

Indiferent ca esti un bucatar amator sau profesionist, cu siguranta ai auzit de faimoasele cutite realizate din otel damasc. Cutitul bucatarului Damasqus va fi cel mai important instrument din bucataria ta, acesta putand fi utilizat in aproape orice operatiune de pregatire a ingredientelor culinare.

Cu un maner ergonomic, un design impresionant, dar si o lama ascutita, Damasqus este cadoul ideal pentru acei barbati pasionati care pun un accent considerabil asupra procesului de gatire si care adora sa prepare cele mai incredibile retete culinare.

 

Sunt multe idei cadouri barbati 40 ani din care poti alege, insa selectarea celui potrivit nu trebuie sa fie foarte dificila. Tot ceea ce este important este sa te asiguri ca orice cadou vei selecta, acesta trebuie sa aduca un zambet sarbatoritului si sa ii faca ziua mai frumoasa. Pentru a face acest lucru ia in considerare pasiunile, dar si activitatile pe care adora sa le realizeze in timpul liber.

Asa ca inspira-te din lista si alege un cadou pentru partener, prieteni, sef sau orice barbat important din viata ta si sarbatoriti impreuna o aniversare memorabila, plina de distractie, rasete si voie buna.

Cadouri Barbati - Mini boxa retro
-38%

Mini boxa retro

125 Lei 77 Lei
3
Cadouri Barbati - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri Barbati - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!