Cele mai bune locuri din casa unde sa asezi lumanari parfumate

Cele mai bune locuri din casa unde sa asezi lumanari parfumate

O aroma deosebita poate seta o atmosfera unica in casa ta: indiferent daca este vorba despre aroma vibranta a unor lumanari parfumate cu lavanda proaspata sau a notelor dulci, florale de trandafiri si bujori, parfumul ales este ceea ce confera casei tale personalitate. Lumanarile parfumate si multe difuzoare de uleiuri esentiale sunt modalitatea perfecta pentru a-ti invalui casa intr-o aroma speciala. Dar, unde ar trebui sa asezi lumanarile parfumate?

Desi nu exista o modalitate gresita de a aseza o lumanare pafumata, sunt cateva spatii recomandate, care pot imbunatati eficienta parfumului sau.

set-cadou-lumanari-parfumate-yankee-5-votive-garden-hideaway-3096-2421

Unde sa asezi lumanarile parfumate in casa?

Lumanari parfumate in dormitor

Dormitorul este spatiul in care te odihnesti, te relaxezi si te linistesti. De aceea, este important sa creezi aici un decor care sa reflecte o atmosfera linistita. Lavanda (lumanari parfumate cu lavanda) este o alegere buna pentru un parfum relaxant in dormitor, pentru ca te ajuta sa ai un somn linistitor, cu vise placute.

Daca obisnuiesti sa te relaxezi in dormitor, facand pauze de citit sau scris in jurnal, notele delicate de trandafiri iti pot alunga stresul si induc seninatate. Pentru o atmosfera romantica, incearca parfumuri bogate, cum ar fi ghimbir, iasomie
si lemn de santal. Se spune ca aceste esente au proprietati afrodisiace.

 

Lumanari parfumate in baie

lumanare-parfumata-yankee-fluffy-towels-borcan-mic

Baia este o alta incapere perfecta pentru relaxare. Imagineaza-ti ca te relaxezi intr-o baie cu spuma, dupa o zi lunga. Incearca aroma unor lumanari parfumate cu iz floral, pentru a topi stresul de peste zi. Parfumurile de lavanda si vanilie iti cufunda simturile in relaxare. Pentru o atmosfera de baie proaspata, decoreaza spatiul cu lumanari parfumate, cu arome de citrice, menta, ocean. Acestea fac ca locuinta ta sa fie una curata si contemporana.

Cum ne influenteaza mirosurile starea de spirit?

set-cadou-lumanari-parfumate-woodwick-fireside

Cand casa ta miroase divin, te simti in pace si bucuros. Inhalarea anumitor parfumuri poate avea un impact considerabil asupra dispozitiei noastre; de exemplu, mirosul unei lumanari linistitoare de lavanda te poate ajuta sa te relaxezi, iar mirosul lenjeriilor abia spalate iti pot oferi un impuls energetic.

De ce?

Potrivit unui expert in psihologie de la Universitatea Brown, mirosurile evoca anumite stari de spirit prin invatarea asociativa. Aceasta se refera la modul in care creierele noastre leaga amintirile, asa incat, atunci cand alegi un parfum care iti aminteste de ceva specific, creierul tau apeleaza la memorie si iti influenteaza starea de spirit in consecinta. Acesta este motivul pentru care parfumul unei lumanari de vanilie s-ar putea sa te faca sa te simti mai fericit, daca iti aminteste de placintele bunicii.

 

Ofera cadou o lumanare parfumata

lumanare-parfumata-woodwick-trilogy-woodland-shade-borcan-mediu

Sa oferi lumanari parfumate este una din cele mai bune idei de cadouri, fie ca este vorba de Craciun, zi de nastere, casa noua, aniversare sau alta ocazie speciala. Vino pe mindblower.ro si rasfoieste prin zeci de arome de lumanari parfumate, pregatite pentru a fi oferite persoanelor speciale din viata ta.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!