Idei cadou de casa noua - Cum sa-i surprinzi pe cei la care mergi in vizita

Idei cadou de casa noua - Cum sa-i surprinzi  pe cei la care mergi in vizita

Mutarea intr-o locuinta noua este un eveniment important care inseamna, pentru proprietari, inceperea unei noi etape, unui nou ciclu de viata. Daca esti invitat la o petrecere de casa noua, eticheta impune sa duci gazdelor un dar. Pentru multi dintre cei invitati la un astfel de eveniment, găsirea unei idei de cadou pentru casa noua poate fi o adevărată provocare.

 

Cadou care ajuta sau cadou care place

Dacă este prima ta invitatie la o petrecere de acest gen, atunci cu siguranta te vei întreba în ce constă acest dar. Daca pe vremuri se mergea exclusiv pe ideea de cadouri care “ajuta”, acum, in era moderna, se merge foarte mult pe ideea de cadouri care sa fie si hazlii. Cadourile nostime si amuzante de casa noua vor transforma noua locuinta intr-un camin.

 

Cadoul cu valoare sentimentala - la mare cautare

Fie ca vorbim de o petrecere de casa recent amenajata sau chiar noua, alegerea cadoului pentru acest eveniment unic pentru persoane apropiate nu e complicata. Adoram sa fim inconjurati de obiecte cat mai personale si vrem ca in casa noastra sa avem amprenta personala, lucruri care sa ne reprezinte. Ne place ca fiecare cadou de casă sau decor pentru casa sa aiba o valoare sentimentala fiind oferit de catre oamenii dragi din viata noastra.

 

5 idei cadouri de casa noua

Noi, cei de la MindBlower iti propunem o intreaga colectie din care tu poti alege cadoul potrivit  pentru cei care se muta intr-o casa noua!

Iata 6 idei de cadouri de casa noua pe care le gasesti pe mindblower.ro

 

Un set accesorii pentru vin

idei cadou de casa noua accesorii de vin

Acest set minunat de accesorii vin 4 piese, ambalat frumos intr-o cutie neagra eleganta, poate fi un cadou ideal pentru prima petrecere de mutare in casa noua. Gazdele vor fi incantate sa-l foloseasca si isi vor aminti, la fiecare deschidere a unei sticle de vin in casa lor, de primele senzatii si de primul moment in casa noua. Iar tu stii ca acest set va ramane in istoria familiei si gandul celor dragi se va intoarce mereu spre tine.
 

Dozator bauturi pentru urmatoarele petreceri in casa noua

idei cadou de casa noua trofeul de bere

Dozatorul de bauturi Trofeul de bere este un cadou de casa noua cu care nu vei da gres. Nu exista petrecere sau intalnire la care sa nu se serveasca aperitive si ceva de baut. Cadoul este si amuzant, asa ca toata lumea va fi vesela si pusa pe distractie.

 

Un minunat ceas de perete cu rame foto

idei cadou de casa nou ceas de perete

Cu acest ceas de perete cu 12 rame foto,vei merge la sigur. Cei dragi isi vor putea pune in rama primele fotografii din casa noua, marcand astfel, emotional, momentul;  apoi, vor continua in timp, cu alte si alte fotografii. Plus, de cate ori vor privi ora de pe ceas isi vor aminti ca timpul este nepretuit si merita trait la maxim.

 

Suport electric pentru uscat haine

idei cadou de casa noua uscator de rufe

Toata lumea stie ca, atunci cand te apuci de construit sau renovat o casa, toti banii familiei merg acolo. Si, chiar daca nu mai ramai cu mare lucru din buget, esti fericit ca ti-ai vazut visul cu ochii; parca nimic nu mai conteaza.

Dar, cat de bine este, sa primesti ca si cadou de casa noua, un obiect care nu numai ca te ajuta, ci iti face si viata mai usoara; uscatorul de rufe electric este un astfel de obiect de care se bucura oricine il primeste cand face primii pasi in casa/viata noua, pentru ca, nu-i asa, viata isi urmeaza cursul si e bine sa fii ‘imbracat’ cat de bine poti.

 

O masuta pliabila pentru momentele din fata televizorului

idei cadou de casa noua masuta pliabila

Cand ne uitam la televizor, ideal ar fi pentru noi, un aperitiv, ceva cornulete, pop-corn si un suc sau cafea.
Daca vrei sa bucuri tinerii ce tocmai s-au mutat in casa lor si sa le oferi momente reale de relaxare, poti sa le daruiesti ca si cadou de casa noua una sau doua masute pliabile auxiliare reglabile; se regleaza in mai multe pozitii, astfel incat sa-ti fie cat mai confortabila. Iti vor multumi cu siguranta si va intregi tabloul de ‘mutat la casa noua, totul este nou!’

 

Ce sa NU cumperi niciodată cadou de casă nouă?

 

Multe persoane devin stangace  în astfel de situații și oferă daruri neadecvate:

  • produse cosmetice, de îngrijire personală (toată lumea și le permite în ziua de astăzi, așa că nu este nicio bucurie în a le primi în dar de casă nouă; 

  • obiecte religioase, total neadecvate cu acest prilej;

  • animale de companie (s-ar putea isca o ceartă teribilă între cei doi);
     

Cadoul potrivit este cel primit de gazde cu bucurie, invitatul observând cum ochii lor se luminează și se întâlnesc discret în semn de mulțumire. Aceste idei de cadou de casa noua de la MindBlower chiar functioneaza!

Cadouri de Casa Noua - Stantator pentru gratar
-26%
Cadouri de Casa Noua - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!