N-ai bani de cadou? Nu posta pe Facebook!

N-ai bani de cadou? Nu posta pe Facebook!

Topul Mindblower de postări Facebook penibile

Hello, dragi millenials!

Cum o duceți? Cu banii, cum stați?

Statisticile spun ca nu prea bine!

Sperăm că nu vă doare adevărul, că noi avem ceva important să vă spunem: luptăm pentru eradicarea postărilor penibile de pe Facebook!

Pentru că știm că de cele mai multe ori gestul contează și vă considerăm deja niște prieteni, avem pe site cadouri pentru orice buget.

Ce, doar nu vreți să cădeți pradă ispitei de a face „cadou” o urare penibilă pe Facebook si implicit, sa faceti parte din topul celor mai penibile postări?...

Ei hai, not to be judgy or anything. Asta poate mergea în 2009, dar acum deja știm că trendurile sunt într-o continuă mișcare și ea nu se mai lasă cu una, cu două; iar tu, nu poți să te mai faci că plouă!

Și, daca tot nu v-am convins, aveți mai jos un top postări penibile pe Facebook. Vă credem pe cuvânt că nu vreți să vă  încadrați aici.

Locul I – Postările siropoase de tip roman de dragoste/SF

Da, era clar de la început că astea vor ocupa locul I, nu? Știi și tu, sunt postările alea interminabile, valabile în 2 variante:

  1. cele mai bune prietene își urează sisterhood pentru totdeauna (de nici nu-ți mai dai seama a cui e ziua) alături de un roman de 3 scroll-uri și mai adaugă și un colaj cu poze cu ele două în diferite ipostaze, ca nah, așa e cool pe Facebook.
  2. cuplurile care, deși locuiesc împreună de 3 ani și probabil scriu postarea fiind deja unul lângă altul, simt nevoia să povestească în detaliu relația lor perfectă de până atunci și își declară (cu ajutorul unui amalgam de emoji-uri) iubire veșnică! + să nu uităm de clipul video cu ei doi făcut în Zakyntos în 2012.

Mă întreb, oare, la partea a III-a de la BAC ați scris tot atât de mult?

Locul al II-lea  – Postările de tipul „pomană”

Postările de tipul „pomană” merg pe principiul „îi dau, că și el mi-a dat”. Aceste postări merg în orice caz, fie că îi urezi „La mulți ani” colegului de la serviciu cu care nu ai vorbit niciodată face-to-face, fie că pur și simplu îi spui asta unui necunoscut din cei 3000 de prieteni pe care îi ai pe Facebook Și asta doar pentru că ți-a scris și el acu’ trei ani de ziua ta.

Oricum ar fi, mai bine te lipsești de ele.

Nu numai că sunt o pierdere de timp, dar n-ai nimic de câștigat din toată ecuația. Sau poate ai avea dacă în loc să faci asta, te-ai gândi ce cadou drăguț te-ar face remarcat la ziua de naștere a următorului sărbătorit din gașca ta de prieteni. Dacă te uiți mai bine, avem și noi câteva idei.

Locul al III-lea – Postările de tipul „portiță”

Da, știi tipa aia care îți răspunde la mesaje din an în Paște, însă când vine ziua ta îți scrie pe wall „La mulți ani!” și trei pupici?? Hehe, ține-te bine. Tipa asta te vrea. Oarecum. Ești acolo, fix o „portiță” pentru ea. Te ține bine deoparte, că știe și ea că îi mai scrii din când în când.

Bineînțeles, viceversa e de asemenea valabilă. Mai bine cumpără-i un cadou mișto, cum n-a mai primit până acum, că și-așa au trecut 2 ani de când tot vorbiți și ea nimic, nimic. Dar mișcă-te mai repede, până nu își cumpără ea bomboane mentolate anti vrajeala KING SIZE!

Mențiunea revine postărilor celor mai triste din acest top și anume, postările de tipul „ex-friends”. Da, sunt postările pe care le dai an de an, din obișnuință, persoanelor cu care ai avut odată legături mai apropiate, însă cu care pare că te-ai întâlnit într-o altă viață ultima dată.

To be honest, mai bine le trimiți o felicitare, decât să le spui un „La mulți ani” sec pe Facebook. Așa, măcar de dragul vremurilor apuse.

În caz că nu v-ați prins până acum, dragi tineri internauți, postările de pe Facebook nu mai sunt în trendurile pe 2017 și vă putem promite că nici nu vor reveni la modă(că doar nu sunt chokere și nici moda anilor ’80, pentru bunul Dumnezeu).

Și, nu uitați, consumul excesiv de postări pe Facebook, dăunează grav reputației.

 

Get a mindblowing gift instead!

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!