V-Day acasa? Top 10 Idei pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor acasa in 2021

V-Day acasa? Top 10 Idei pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor acasa in 2021
Cu putina planificare in avans, va fi usor sa organizati o zi speciala plina de romantism, fara sa parasiti canapeaua.

Stii cum se spune: acasa este acolo unde iti este inima. Si cum Valentine's Day 2021 va fi pe fondul unei pandemii care chinuie Lumea de peste 1 an, e normal ca indragostitii sa caute idei originale pentru a petrece Ziua Indragostitilor acasa, in cel mai frumos mod posibil. Vestea buna este ca va puteti relaxa si va puteti bucura de o noapte romantica, de neuitat, in confortul propriei case.
De fapt, chiar si inainte de rigorile carantinei sau distantarii sociale, multi iubiti preferau sa ramana acasa de Ziua Indragostitilor, pentru a evita agitatia si pentru a se focusa pe intimitate. Indiferent daca planificati o intalnire acasa ori aveti deja o relatie stabila, sfatul nostru este sa va implicati cu adevarat. Faceti tot posibilul pentru ca totul sa iasa perfect - de la decor, tinute, mancare, pana la jocurile de cuplu.

Mai jos, impartasim cu voi 10 moduri creative de a va transforma casa intr-un sanctuar romantic si de a celebra iubirea.


1. Mic dejun la pat

Gesturile simple cum ar fi micul dejun la pat devin speciale daca treci la nivelul urmator. Alege o tava simpatica sau chiar o masuta de laptop cu suport si pregateste wafe sau clatite in forma de inima. Aseaza alaturi o carte, un ziar sau o revista preferata. Daca nu vrei sa gatesti, poti comanda niste croissante cu ciocolata sau poti pregati o cafea buna.


2. Picnic in curte

Un picnic e ceva tare romantic... prea romantic, ca sa-l ratati de Valentine's Day. Daca locuiti la casa, puteti iesi la picnic in curte sau pe terasa, iar daca locuiti in apartament, asezati o patura si multe perne pe podea, aduceti cosul cu fructe, vin si doua pahare, scufundati-va unul in ochii celuilalt, iar timpul bun pentru amandoi poate curge in voie.


3. Faceti o calatorie in jurul Lumii - fara a pleca de acasa

Daca anul acesta nu puteti da frau liber dorintei de a lua lumea la picior, macar puteti inventa o calatorie intr-o tara indepartata, fara a pune piciorul afara din casa. Daca ti-e dor de Italia, puteti organiza o petrecere de degustare de vin acasa. Daca ti-ai dori sa mergi intr-o excurie exotica in Maroc, pregatiti un meniu traditional din acele locuri. Poate ca va este tare dor sa mergeti din nou in vacanta in siguranta, chiar daca acum este mai dificil. Dar, puteti privi impreuna harta razuibila a Lumii si va puteti seta noi planuri si obiective de calatorie pentru atunci cand veti putea iesi din nou spre Lumea larga.


4. Dansati in living

Ia sa ne spui: cand a fost ultima data cand voi doi ati dansat impreuna. Pentru ca party-urile si nuntile s-au amanat, punem pariu ca a trecut ceva timp. Dar, lasa asta deoparte si incearca ceva trasnit. Pur si simplu, muta putin mobila din living ca sa aveti suficient spatiu la dispozitie, cauta un playlist pe placul vostru si apoi da startul petrecerii. Puteti canta, dansa, asculta muzica, face karaoke toata noaptea. Chiar, ce ar fi sa invatati cateva miscari de Tango sau Salsa? Daca nu, si muzica freestyle o sa va energizeze la fel de bine.


5. Uitati-va la un film, imbratisati

Crede-ne pe cuvant - nu exista o scuza mai buna decat Ziua Indragostitilor pentru a va culcusi sub o patura si a viziona un film romantic (daca aveti si o Patura cu maneci pentru cupluri, totul va fi si mai inedit). Sigur exista filme romantice bune pe care inca nu le-ati vazut. Pentru o experienta si mai personala, ati putea sa vizionati clipurile pe care le-ati filmat in vacantele trecute sau sa va uitati prin albume foto mai vechi.

banner patura cu maneci



6. Organizati o vanatoare de comori

Ideea aceasta este foarte distractiva. Poti scrie o serie de indicii pentru a-ti ghida partenerul intr-o vanatoare de comori distractiva, in jurul casei. Finalul va fi o surpriza minunata, cum ar fi o cina romantica, un cadou de ziua indragostitilor, un joc erotic etc. Fiecare indiciu, fie ca este o ghicitoare sau doar o fotografie, ar trebui sa duca la urmatoarul.


7. Creati o piesa de arta impreuna

Ce ar fi ca de Valentine's Day sa creati impreuna o piesa de arta "a voastra"? Uite cateva idei; puteti crea un colaj de fotografii cu voi doi, puteti scrie o poezie, puteti picta amandoi pe o panza mare sau puteti crea un mulaj cu mainile voastre. Indiferent de ceea ce creati, acesta va fi un memento al dragostei voastre unice.


8. Pregateste o cina romantica

Nu conteaza ca nu puteti iesi la un restaurant pentru a petrece o seara festiva de Ziua Indragostitilor. Cu un pic de imaginatie, puteti recrea atmosfera aceea intima si de sarbatoare cum ii sta bine unei zile de Valentine. Cauta un meniu sau un tutorial care va place amandurora si pregatiti-l pentru seara cea mai mare.


9. Jucati un boardgame sau lasati-va prada unui joc erotic

Cine zice ca jocurile sunt doar pentru copii? Nope! Jocurile sunt distractive si pentru adulti, mai ales daca cei doi competitori sunt lovers. Cercetarile arata ca si adultii pot beneficia de pe urma jocurilor de societate. Sunt o sursa minunata de relaxare si stimuleaza construirea abilitatilor de rezolvare a problemelor, ceea ce poate ajuta la intarirea unei relatii. De Ziua Indragostitilor, luati aproape un pachet de carti, un Mini Domino Travel Set sau chiar tabla de sah si distrati-va ca doi copii.   

Daca aveti deja o relatie stabila, un joc erotic va fi cireasa de pe cel mai dulce tort de Valentine's Day. Incearca Porunci in dormitor, Joc erotic Fifty Nights of Naughtiness, Monogamy, A Deeper Shade of Red, Bounty of Love, Amazing Sex Boardgame. Le gasesti pe toate pe Mindblower.


10. Creati o experienta SPA acasa

Ok, nu toata lumea are banii necesari ca sa petreaca o zi intreaga la un spa elegant. In plus, in 2021, exista destul de multe restrictii de distantare sociala, asa ca merita sa fii inventiv daca nu poti parasi casa, orasul sau tara. Dar, gandeste-te doar ce minunat va fi pentru tine si partenerul tau sa va rasfatati amandoi intr-un spa propriu. Aprindeti cateva lumanari parfumate, aruncati in cada cateva bile de spuma si relaxati-va cu un masaj reciproc. Puteti folosi bombe de baie, balsamuri, masti, ulei de masaj afrodisiac.



Peste toate aceste idei perfecte pentru Valentine's Day, nu uita cat de important este sa alegi un cadou care-ti poarta mesajul de iubire. Cadoul perfect poate fi un trandafir de aur pentru ea.

Aceste idei functioneaza si pentru alte seri frumoase din restul anului, nu doar de Valentine's Day. Prin urmare, pastrati-le la indemana pe tot parcursul anului pentru a sarbatori alaturi de persoana pe care o iubesti cel mai mult.
 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!