TOP 100+ Idei Cadouri de Craciun 2021

TOP 100+ Idei Cadouri de Craciun 2021
Unii sunt mai calculati si se preocupa de cumpararea cadourilor inca din octombrie - noiembrie. Altii, lasa cadourile de Craciun pe ultima sute de metri, in decembrie. Nu stim cum esti tu, dar daca ai nevoie de inspiratie ca sa alegi cadourile de Mos Craciun acum, ai ajuns in locul potrivit. Aici, pe taramul cadourilor de Craciun, vezi mai jos peste 100 de idei grozave de surprize pentru toti cei dragi tie: partener de viata, copii, bunici, prieteni, parinti, amici, colegi de birou etc.

Chiar asa... tu cum procedezi cu darurile de Craciun? Iti faci vreo lista cu toti cei dragi pe care ii vei cadorisi de Mos Craciun? Cumperi cadourile pe masura ce gasesti lucruri interesante? Alegi multe cadouri frumoase si apoi incerci sa vezi care si cui se potrivesc? Ori, poate ai deja in minte o idee vaga despre cum sa fie cadourile de Craciun pentru cei dragi tie.
Nu conteaza de unde pornesti si cum te organizezi. Gaseste aici ideile potrivite de cadouri de Craciun si la final vei putea rasufla usurat: ai reusit sa-i faci fericiti. Felicitari, Mos Craciunule!

 

Cele mai iubite cadouri in 2021

Incepem in forta cu cele mai indragite cadouri care au fost pe val in 2021. Daca vrei sa mergi la sigur, alege unul din aceste cadouri de top. Cele mai oferite si cele mai apreciate cadouri in 2021 au ajuns vedete pentru ca sunt originale, provoaca reactii de milioane si se pot oferi indiferent de ocazie. Iata care sunt acestea. 

Oglinzi cosmetice


Femeile sunt topite dupa accesorii de frumusete, iar oglinzile nu fac exceptie. Ofera-i de Craciun o oglinda noua si o sa fie extrem de bucuroasa. Vezi ofera noastra de oglinzi deosebite cu urechi de iepurasi, maleabile, cu ventuze pentru baie, oglinzi cu becuri, oglinzi de buzunar cu powerbank si multe altele.
 

Unelte multifunctionale



Aceste unelte de buzunar sunt ideale pentru orice barbat: tata, iubit, sot, frate, sef, coleg de birou (mai ales pentru Secret Santa). De Mos Craciun, sa oferi o unealta multifunctionala cadou este un lucru excelent pentru ca orice barbat are nevoie de arsenalul potrivit pentru a demonstra ca e priceput si ca e un mic (sau mare) erou. Aceste unelte au dimensiuni compacte si zeci de intrebuintari, ideale in multe imprejurari.
 

Difuzoare aromaterapie


Oooo, recomandam cu drag un astfel de cadou de Craciun. Difuzoarele functioneaza cu uleiuri esentiale 100% naturale, care sunt ideale pentru o serie de afectiuni (insomnie, stres, bronsite, probleme respiratorii, alergii etc). De asemenea, un difuzor de aromaterapie disperseaza in camera o mireasma deosebita, astfel ca mirosurile grele si urate nu vor mai fi inconfortabile. In plus, difuzoarele pe care ti le propunem au si rol de umidificator, pentru ca pielea umana sa se bucure de mai mult confort si sa nu mai fie atat de uscata, mai ales in sezonul rece.
 

Decantoare cadou


Daca mergi de Craciun in vizita la cineva, ia cu tine un decantor cadou. Daca te gandesti sa faci un cadou elegant nasilor, unui cuplu de prieteni, sefului tau, tatalui tau sau unui alt barbat, vezi oferta noastra pentru aceste decantoare. Avem decantoare in forma de Glob Pamantesc care se livreaza cu doua pahare cu acelasi design "lumesc" (gravate cu Harta Lumii), decantoare cu picior arcuit, in forma de diamant, la set cu mai multe pahare etc.
 

Pahare cadou si Accesorii de vin



De la paharul cizma pentru bere si seturile de pahare pentru degustarea berii, pana la alte tipuri de pahare, sigur vei gasi ceva interesant pentru cadoul special de Craciun. Aceasta surpriza functioneaza pentru cei care s-au mutat de curand intr-o casa noua, dar si pentru nasi, fini, parinti, prieteni si alte cupluri.
In afara de pahare, iti recomandam accesoriile pentru vin: termometre, racitoare, tirbusoane, antipicuratoare si multe alte lucruri care fac ca servirea vinului sa fie mult mai eleganta. Vezi seturile noastre cadou caseta cu piese de sah si accesorii de vin, tirbusoanele electrice, sticla de vin cu accesorii de vin in interior si multe alte cadouri interesante.

Accesorii de fitness si cadouri yoga


Ne straduim un an intreg sa slabim si sa ne modelam talia, dar in decembrie, dupa festinul de Craciun, ajungem sa mai adaugam niste kg in plus. De aceea, nu e de mirare ca din ianuariem mai toata lumea isi propune noi obiective de fitness. Ia-o inainte si ofera de Mos Craciun un aparat de fitness, un cadou yoga sau alt accesoriu ideal pentru antrenamente acasa.
 

Carti cadou


Da, carti cadou, dar altfel de carti cadou. Nu sunt acele carti cu povesti de Craciun care se citesc la piciorul bradului, in atmosfera adormita de seara. Nooo. Acestea sunt carti sa razi pana la lacrimi, sa te distrezi alaturi de cineva drag, sa petreceti o seara de zambete si revelatii. Daca te tine, ofera o astfel de carte cadou si o sa fii un Mos Craciun erou.
 

Ustensile de gatit si alte cadouri pentru bucatarie


Poti alege cadou de Craciun o valiza eleganta cu 26 accesorii de gratar, cutite, sorturi pentru gatit si multe alte ustensile ideale pentru bucatarie. Cei mai mici si cei care iubesc dulcele se vor bucura sa primeasca un aparat de facut popcorn, vata de zahar sau o fantana de ciocolata. Nu ai cum sa gresesti daca oferi de Craciun un astfel de cadou de bucatarie.
 

Cani cadou


Wow - trebuie sa vezi colectia noastra de cani deosebite. Se spune ca exista o cana perfecta pentru fiecare persoana pentru care pregatesti un cadou, iar noi chiar credem asta. Avem o multime de modele cani termice (care isi schimba infatisarea atunci cand torni in ele ceai sau cafea calda). De asemenea, avem cani cu mesaje speciale si cu design deosebit. Cana ramane un cadou practic, care va fi cu siguranta folosit de cel care o va primi.
 

Aparate de masaj


E minunat sa faci cadou de Craciun un aparat de masaj pentru parinti, pentru partenerul de viata, pentru o persoana draga pe care vrei sa o stii bine. Nu degeaba, spunem intotdeauna ca aceste aparate de masaj sunt cadouri minunate de grija si bunastare. De Craciun, iti recomandam aparatele de masaj Shiatsu, pentru spate, gat, umeri, husele pentru scaun cu centre de masaj, saltelele de masaj, aparatele de masaj pentru picioare, gadgeturile de masaj facial, aparatele de masaj anticelulita si multe altele.
 

Masute si suporturi de laptop


Nu e musai ca el sau ea sa lucreze de acasa, ca sa iei in considerare un astfel de cadou de Craciun. Oricine ajunge uneori sa isi verifice emailurile pe laptop, sa se uite la un videoclip, sa lucreze, sa citeasca o carte virtuala sau sa stea pe social media.  Masutele si suporturile de laptop sunt extrem de practice. Cele mai multe din ele sunt pliabile si ocupa putin loc atunci cand sunt depozitate. Apoi, se regleaza pe inaltime, pentru a fi folosite intr-o pozitie cat mai confortabila. Promoveaza o buna pozitie, fara dureri de spate, umeri, gat. Nu in ultimul rand, suporturile de laptop sunt astfel constuite incat permit o buna ventilare si impiedica supraincalzirea, care scurteaza durata de utilizare a laptopurilor.  
 

Lampi


Poti sa faci cadou de Craciun o lampa pentru un copil sau pentru un om mare. Oricine apreciaza o lampa de veghe cu un design frumos, modern. Avem lampi in forma de luna, cu multe lumini colorate, lampi deosebite care functioneaza prin magnetism, lampi curioase care au in interior fulgere, lampi unicorn sau cu bile fosforescente, lampi mini vulcan, tornada si lava.
 

Perne cadou


Alege de Craciun o perna cu masaj, o perna de citit sau o perna multifunctionala. Acestea sunt practice si pot fi folosite in diverse imprejurari. Oricui ii poate prinde bine o perna buna, deci poti face acest cadou pentru mama, iubita, sotie, soacra, prietena etc.
 

Cutii de bijuterii si organizatoare bijuterii


Cand vine vorba de cadouri pentru ele, nu ai cum sa ratezi categoria de cutii de bijuterii si organizatoare pentru podoabe. Acestea sunt mereu apreciate de femei, adolescente si fete. La noi gasesti acum cutii foarte frumoase pentru organizarea si depozitarea bijuteriilor, standuri deosebite pentru bijuterii si organizatoare transparente, mari, cu foarte multe compartimente pentru bijuterii si machiaje.

Gadgeturi


O drona, o boxa, un miniradiator, o masinuta care urca pe pereti sau un glob care pluteste. Iata doar cateva gadgeturi interesante pe care le poti gasi la noi in oferta si pe care le poti pune sub brad, de Craciun. Aceste cadouri sunt practice, curioase, interesante si distractive. Fac apel la tehnologie si vor fi descoperite cu placere de cei care vor alerga in dimineata de Craciun la brad, sa-si deschida cadourile.
 
Cadouri Haioase - Big Enter tasta antistres
-20%

Cadouri erotice


Mosu se face rosu, ca haina de pe el! Dar, daca vrei ca Ziua Indragostitilor sa vina mai devreme sau iti doresti un cadou cu totul fierbinte pentru partenerul de viata, iti recomandam un joc erotic, un voucher cadou sau un voucher sexy pentru el sau pentru ea.
Mos Craciunule, nu stim la ce cadouri te vei opri, dar cum vezi bine, ai de unde alege. Fericeste-i pe toti cei dragi pentru ca un cadou inseamna mii de cuvinte, iar Craciunul este cel mai bun moment sa le arati din nou ca ii iubesti, ca ii pretuiesti, ca ii admiri, ca ii vrei bine. Pentru un Craciun de vis, cu explozie de bucurie si zambete, cu multa curiozitate ("Dar, oare ce o sa primesc anul acesta??") si implinire, alege cadouri inspirate, originale si deosebite. Esti pe taramul cadourilor de Craciun - nu pleca de aici cu mana goala.

Craciun fericit!

 

Puzzle-uri Ugears


Poti sa oferi un puzzle Ugears atat unei femei, cat si unui barbat. Sunt puzzle-uri 3D, de oameni mari, multe din ele mecanice, care se misca. De exemplu, pentru ea poti vedea fluturele, cufarul pentru comori sau cutiuta pentru bijuterii. Pentru el, poti sa alegi o masina de epoca, o motocicleta, un tren, o trasura, monociclu, ciclist sau alt model masculin. In patria puzzle-urilor Ugears, gasesti o multime de idei de cadouri de Craciun pentru aproape oricine.
 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!