Urari de „La multi ani”: idei de mesaje frumoase

Urari de „La multi ani”: idei de mesaje frumoase

Unele dintre cele mai frumoase momente din viață sunt zilele de naștere, iar mulți dintre noi le așteaptă cu la fel de multă emoție pe cele ale persoanelor dragi. Acest lucru, din simplul fapt că abia așteptăm să le trimitem mesaje de „La mulți ani” celor la care ținem cu adevărat. Bucuria de a-i trimite unei persoane speciale gândurile noastre bune, prin intermediul unui sms sau a unui e-mail, este cu atât mai mare cu cât putem reuși să găsim acele cuvinte care să ajungă cel mai repede la inima sărbătoritului sau a sărbătoritei. Urările pentru ziua de naștere trebuie să fie potrivite cu vârsta și cu profilul celui vizat pentru ca efectul acestora să fie unul deplin.

Cum scrii mesaje de „La mulți ani” în funcție de relație

 

Iubirea față de persoanele speciale din viața ta se exprimă diferit, chiar dacă ții la fel de mult la membrii familiei restrânse și la rude. Prietenii sunt și ei importanți, așa că merită să le arăți afecțiunea ta într-un mod care să-i facă receptivi și să le amplifice entuziasmul unei zile speciale. 

 

Mesaje pentru soț/soție, iubit/iubită: dacă persoana iubita nu se află lângă tine și nu poate primi personal felicitările tale, încearcă să păstrezi un ton cât mai cald în mesajul tău. Urarea pe care trebuie să i-o transmiți poate îmbrăca forme precum cele de mai jos:

 

M-am îndrăgostit de tine într-o clipă și sunt fericit(ă) că m-ai ales pentru o viață întreagă. Încă un an în care am împărțit bucurii și emoții, încă o zi în care sărbătorim împreună. La mulți ani, iubita/iubitul mea/meu!

 

Fiecare zi din viața mea începe cu un zâmbet datorită ție. De ziua ta, gândul meu cel bun să îți bucure inima, iar zâmbetul să te însoțească la tot pasul. La mulți ani!

 

La mulți ani, draga mea/dragul meu! Îți mulțumesc pentru bucuria anilor prin care am trecut împreună. Fie ca toate zilele noastre să fie la fel de fericite ca aceasta, iar anii ce urmează să ne aducă amintiri neprețuite. 

 

Mesaje pentru soră/frate: prietenul cel mai bun încă din primii ani ai copilăriei nu poate lipsi de pe lista persoanelor dragi, de ziua cărora trebuie să găsim un mesaj cât mai inspirat:

 

Ce întâmplare fericită că suntem frați/surori, ce bucurie neprețuită că viața ne-a transformat în cei mai buni prieteni. Speranțele tale le port și eu în suflet, bucuriile tale îmi dau și mie poftă de viață, ziua ta este și ziua mea. La mulți ani!

 

Nu mi-am putut alege fratele/sora, dar iată că viața mi-a dăruit mai mult decât atât. Ești un prieten/o prietenă de încredere, un sfătuitor/o sfătuitoare de nădejde și un tovarăș/o tovarășă de distracție cum nu are altcineva. La mulți ani! 

 

Ziua ta îmi amintește de fiecare dată cât de norocos sunt că te am. Bucuria acestui moment să ne dea speranța unei vieți lungi, ale cărei întâmplări să ne lege mai mult, iar amintirile să fie doar frumoase. 

 

Mesaje pentru părinți: mama și tata sunt persoane a căror importanță în viața noastră nici nu poate fi descrisă, așa că va fi greu să oglindești toate sentimentele tale într-un singur mesaj. Încearcă să fii cât mai concis, dar nu omite ideile cele mai importante pentru tine:

 

Mi-ai dăruit însăși viața și mi-ai dat curajul de a începe fiecare zi cu zâmbetul pe buze. Ești exemplul care mă inspiră la tot pasul și vreau să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce sunt azi. La mulți ani, mamă!

 

M-ai învățat că încrederea în sine și curajul meu mă vor ajuta să trec peste orice obstacol. Astăzi știu că îți datorez bucuria de a începe o nouă zi și forța de a trece peste orice cumpănă. La mulți ani, tată!

 

Îți port recunoștință pentru că m-ai iubit necondiționat și ai avut grijă de mine toată viața. Voi fi mereu sprijinul tău și îți voi întoarce toată grija. La mulți ani!

 

Mesaje pentru copii: nu de puține ori, tata sau mama pleacă la serviciu înainte ca unul dintre copii să se trezească. Deși nu înlocuiește o îmbrățișare, un mesaj cald poate amâna așteptarea până la reuniunea de familie ce va avea loc seara:

 

La mulți ani, copil iubit! Ai curajul să crezi în visurile tale și lasă-ți imaginația cât mai liberă. Eu te voi sprijini mereu și nu te voi dezamăgi niciodată. La mulți ani, dragul/draga meu/mea!

 

Când ai venit în viața mea mi-ai adus în dar fericirea și puterea de a trece peste toate. Primește iubirea mea în schimb și lasă-ți dorințele în seama mea. La mulți ani, copilul meu cel bun!

 

De ziua ta îți dorim ca viața să îți întoarcă fericirea pe care ne-ai adus-o nouă, părinților tăi. Toate dorințele să ți se împlinească, iar norocul să nu te părăsească niciodată. La mulți ani!

 

Mesaje pentru prieteni: pentru un amic apropiat, mesajul pe care i-l trimiți de ziua lui trebuie să-i vorbească despre anii care vă leagă, dar și despre întâmplările prin care ați trecut împreună:

 

Doar nu credeai că tocmai eu o să uit de ziua ta. Rămâi același om pe care îl știu, iar viața îți va răspunde cu bucurii și cu împliniri la tot pasul. La mulți ani!

 

Din 365 de zile, câte are anul, una este numai a ta. Profită din plin de ea și adună-i în jurul mesei pe toți cei care țin cu adevărat la tine. La mulți ani!

 

De ziua ta îți doresc să găsești drumul care te va împlini cu adevărat, dar să nu uiți de cei care au fost mereu alături de tine. La mulți ani!

 

Mesaje pentru rude: fie că trebuie să-i urezi „La mulți ani” unei mătuși, unui cumnat sau unui văr, cel mai bine este să păstrezi un ton moderat, dar care să trădeze entuziasmul caracteristic unei asemenea ocazii. 

 

De ziua ta îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și transformarea tuturor dorințelor în realitate. La mulți ani!

 

Ca în fiecare zi, astăzi mă gândesc la tine cu recunoștință și cu bucuria faptului că faci parte din familia mea. Îți urez o zi de naștere plină de fericire. La mulți ani! 

 

Îți doresc să îți sărbătorești ziua cu zâmbetul pe buze și să-ți trăiești viața înconjurat(ă) de sănătate, de fericire și de privirile iubitoare ale celor dragi. 

 

Pentru fiecare dintre noi, momentul aniversării este cu atât mai plăcut cu cât primim mesaje frumoase de la cei dragi. Nu ezita să faci o bucurie cuiva care o merită din plin. 

 

Credit foto: Shutterstock

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!