15 Idei de cadouri amuzante sa-ti faci prietenii si familia sa rada cu pofta

15 Idei de cadouri amuzante sa-ti faci prietenii si familia sa rada cu pofta
Daca te intrebi ce este acela un cadou bun si amuzant de oferit prietenilor, barbatilor si femeilor, familiei si colegilor de birou sau altor persoane din viata ta, acum poti spune Stop acestor griji. Indiferent de stilul de umor al destinatarului, acest ghid cuprinzator de cadouri amuzante include o multime de idei demne de ras cu pofta - o perna penis, o patura in forma de coada de sirena, o halba cu clopotel, lumina pentru toaleta si multe alte trasnai. Lista continua mai jos pentru ca tu sa ai de unde sa te inspiri atunci cand vrei sa faci un cadou caterinca, de provocat zambete si reactii total neasteptate, descoperiri hilare si unice. 

Ti-ai dat seama ca uneori e foarte dificil sa gasesti cadoul perfect pentru anumite persoane? In timp ce unii oameni au gusturi foarte specifice, altii prefera pur si simplu cadourile amuzante. Fie ca vrei sa gasesti un cadou misto pentru prietenul tau istet sau pentru un bunic cu simtul umorului bine dezvoltat, aceasta lista contine o multime de idei, surprize amuzante si iesite din minti, cadouri haioase -  patura cu maneci,  pahar de vin XXL,  puzzle 3d,  harti razuibile si postere,  ceas de perete,cana termosensibila. 


 

Ideile de cadou pe care nu vrei sa le ratezi



1. Lumina pentru toaleta - pentru  hohote de rase
Lumina pentru toaleta


Ce cadou mai amuzant ai putea sa faci cuiva? Sigur nu s-ar astepta la asa ceva. Dar, daca stai bine si te gandesti, un astfel de cadou nu e doar hilar, ci si practic. Lampa de toaleta se monteaza pe vasul wc (dah) si te ajuta - sa nu te impiedici noaptea de mopul din baie, sa nu ajungi la vecini, sa nu faci c*c* pe langa, sa tintesti bine cand iti faci treburile si apoi sa te intorci satisfacut in pat. 



2. Set 2 cani amuzante cu inel, Mr Right & Mrs Always Right
Set 2 cani amuzante cu inel, Mr Right & Mrs Always Right


Canile acestea se potrivesc pentru cadou aniversare casatorie, cadou de nunta sau cununie civila, de Ziua Indragostitilor, Dragobete, aniversare relatie etc. Sunt canile care arata cel mai bine ce se intampla in relatiile in care ea e cocosul - el este Domnul Drept, iar ea este Doamna Stai Drept, Domnule! In afara de mesajul amuzant de pe cele doua cani (a lui e cea neagra, de parca ar fi oaia neagra), mai exista un detaliu iesit din minti: ambele cani au in loc de toarta, un inel. Deci, daca iti este greu sa-l duci la altar, sigur o sa-l convingi sa poarte aceasta cana cu inel pe deget. 



3. Patura coada de sirena
Patura coada de sirena


Cautai un cadou cat mai amuzant pentru iubita, sora sau prietena ta? Aceasta patura este delicioasa. Este in forma de coada de sirena, cu impletituri care imita solzii de peste. Deci, baga-ti picioarele la propriu in aceasta patura, incalzeste-te si rasfoieste pozele de pe Insta, citeste o carte, vizioneaza un film fain sau poarta o discutie la un ceai cald cu jumatatea ta. Este cadoul perfect si pentru secret santa, zi de nastere, aniversare etc.



4. Halba cu clopotel - una din  ideile de cadou super amuzante
Halba cu clopotel


Halba ai mai vazut, dar halba cu clopotel, nope! Iat-o: pentru iubitorii de bere, de fotbal, de stat de vorba cu prietenii cu o berica in fata, asta-i cadoul minune... minune de trasnit. Halba este din sticla transparenta, are aproximativ 500 ml si un mesaj haios imprimat pe exterior: Ring for a beer sau "Suna, sa-ti primesti berica". O sonerie este prinsa de toarta halbei. Incearca... poate chiar functioneaza daca e cineva prin preajma sa-ti sara in ajutor. 



5. Cana ceramica, amuzanta Manusa de box
Cana amuzanta Manusa de box


Avem multe cani amuzante in oferta MindBlower, dar cana de box este special gandita pentru boxeri, pentru cei care fac sala si pentru cei care stiu ce e un croseu de dreapta... a, si pentru cei care vor sa faca knock out diminetile dificile. Are o forma haioasa - aproape pui la pariu ca e o manusa de box. Capacitatea sa este de 500 ml si... umple cu ce vrei tu. 



6. Caseta amuzanta de economii pentru El si Ea - cadouri  haioase pentru barbati si femei
Caseta amuzanta de economii pentru El si Ea


Mai adaugam un cadou caterinca la lista de idei pentru surprize el si ea (aniversare casatorie, nunta, cununie civila, cadou pentru prieteni, nasi, fini, parinti etc). Deci, economiile lui sunt putine si ale ei sunt multe? Ha, ha! Chiar asa. De acum, economiile masculine si feminine sunt bine delimitate.  



7. Sosete amuzante Bring Me Beer - unul din cele mai bune cadouri  haioase pentru barbati
Sosete amuzante Bring Me Beer


Uite un alt cadou traZnit pentru cei care implora o bere chiar si atunci cand cad lati in pat. Pare o pereche de sosete ca oricare alta, dar nu e asa. Pe sosete sunt impregnate mai multe halbe de bere, iar pe talpi este inscriptionat un mesaj sugestiv: If you can read this, bring me some beer (Daca citesti asta, mai adu-mi niste bere). Acest cadou haios este ideal si pentru  petrecerea burlacilor,  zi de nastere,  articole de petrecere in pijamale sau sosete. 


8. Plosca bratara BeautyCool - ofera  hohote de rase
Plosca bratara BeautyCool


Cat de tare este asta!!! Ai zice ca e ultimul racnet in materie de bijuterii fashion, o bratara metalica, stralucitoare si imbietoare. Apropie-te mai bine si ai sa descoperi o plosca funny camuflata. Toarna in ea taria perfecta si poart-o la mana fara ca nimeni sa banuiasca ce ai tu acolo: niste spirite tari. 



9.  Dispenser amuzant Pompa alimentare (pentru  bere vin si altele) - unul din cele mai bune  accesorii bar
Dispenser amuzant Pompa alimentare


Si-a dorit de ceva vreme un dispenser nou pentru bauturi, iar acum e timpul sa-i faci pe plac. Acest dispenser are forma de pompa de combustibil si arata surprinzator pe orice bar. Ideal pentru taximetristi, pentru soferii de toate tipurile, pentru cei care lucreaza in benzinarii, pentru tati, soti si frati etc. Are o capacitate de 950 ml, este gradat si imita foarte bine o statie de alimentare combustibil auto.  Cadourile haioase nu inceteaza sa impresioneze. 


10. Set Turnul Petrecerii si  accesorii pentru vin
Set Turnul Petrecerii


Distrati-va si amuzati-va copios cu acest joc de baut, perfect pentru orice petrecere. Daca ai mai jucat Jenga pana acum si crezi despre tine ca ai ceva abilitati in plantarea perfecta a pieselor din lemn ca sa asiguri stabilitatea turnului, acum iti lansam o noua provocare: da-i cu shot-ul, cu prietenul din dreapta sau din stanga, executa pedepsele si atunci sa te vedem. Cine se va clatina mai bine: tu sau turnul instabil?



11. Pahar Penis Shoc -  pahare cu mesaj
pahar


Clar: o sa faca un soc atunci cand o sa despacheteze nerabdator/ nerabdatoare cadoul si o sa dea peste acest pahar perfid, imoral, "inchide ochii", total nonconformist.  Cu o capacitate de 76 grame, acest pahar erotic pentru shot-uri o sa provoace multe rasete (si poate obraji inrositi). 



12. Gheare de urs pentru legume si carnuri
Gheare de urs pentru legume si carnuri


Cine ar fi spus ca doua gheare de urs sunt atat de practice in bucatarie? Pe cat de amuzant, pe atat de practic este acest cadou. Cu ajutorul lor poti sa intorci usor salata, sa pui laba pe friptura si sa o desfaci dupa cum iti este pofta. Acest cadou ursulesc este perfect pentru sotul tau, mama, iubita, cadou de casa noua, cadou pentru prieteni, pentru gurmanzi si talentati sau netalentati in ale bucatariei. 



13. Kit DIY Mona Lisa Durdulie


Ii place sa picteze sau ai simtit o urma de dorinta de a se dezvolta pe partea artistica? Atunci, ii poti oferi acest cadou atat de amuzant pentru pictura pe numere. Setul include tot ce trebuie pentru ca primitorul sa o poata picta pe celebra Mona Lista... dar, de aceasta data intr-o varianta dolofana. De ce e dolofana?... nu stim, probabil pentru ca a mancat prea mult. 



14. 52 Lucruri de facut cand stai pe wc
52 Lucruri de facut cand stai pe wc


Nu 1, nu 2, nu 9... ci 52 de lucruri pe care poti sa le faci cand stai pe toaleta. Nu mai pierde timpul, ci fa ceva util chiar si atunci cand mergi la baie. O sa fii uimit sa descoperi cate lucruri interesante poti sa faci in cele 2 - 5 sau 10 minute pe care le petreci pe wc. Cartea haioasa contine ilustratii care vor declansa valuri de rasete. In final, s-ar putea ca si tranzitul intestinal sa functioneze mai bine si o sa-ti doresti sa te duci din ce in ce mai des la baie, sa te eliberezi de griji si sa-i tragi cu un ras bun. 



15. Set cadou tacamuri amuzante pentru reparaciosi
Set cadou tacamuri amuzante pentru reparaciosi


Reparaciosii sunt cei care nu au stare: le umbla mintea la ce ar mai putea sa mai repare chiar si atunci cand ... stau la masa. De aceea, au nevoie de un set special de tacamuri. Nu se stie cand se iveste prilejul si trebuie sa ia o pauza (numai bine sa se mai raceasca putin ciorba) ca sa stranga un surub, sa fixeze piciorul de la masa ori sa verifice teava de sub chiuveta. 



Speram ca te-ai distrat alaturi de noi, descoperind cele mai amuzante cadouri de facut celor cu simtul umorului dezvoltat. Asta-i minunat atunci cand faci cadou o surpriza hilara: oferi in dar si un ras bun, clipe de buna dispozitie. 

Pentru mai multe surprize -  harta razuibila, suport sticle vin, trusa de scule,  jucarii antistres, suporturi  telefoane mobile, vino in sectiunea magazin. 


Cu bine!
Cadouri Haioase - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri Haioase - Stantator pentru gratar
-26%
Cadouri Haioase - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3
Cadouri Haioase - Ceas Pistol desteptator
-35%
Cadouri Haioase - Papusa VOODOO a sefului
-32%

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!