Butoni Camasa: Sa-i port in fiecare zi sau numai la ocazii speciale?

Butoni Camasa: Sa-i port in fiecare zi sau numai la ocazii speciale?

Să presupunem că ai o pereche de butoni camasa în mâna şi nu prea ştii ce-ar trebui să faci cu ei: când să-i porţi sau cu ce să-i asortezi. Ei bine, acum e momentul să te apropii de ecranul computerului şi să-ţi treci ochii peste ABC- ul butonilor de cămaşă.

Dacă îţi mijeşti ochii aici, trebuie să ştii următoarele trei chestiuni: prima - şi cea   mai importantă - este că ai ajuns unde trebuie: vorbim despre butoni cămaşă. Cât despre celelalte două, parcurgând acest mini ghid, vei descoperi că sunt de fapt mai multe şi că toate-s, dacă nu utile, măcar interesante ♥

Să alfabetizăm despre butoni originali cămaşă, aşadar!

   A ⇓
A purta o cămaşă, în detrimentul unui tricou sau al unui pulover, implică ceva mai multă atenţie la accesorizare. Vei deschide dulapul şi vei lua de pe umeraş un sacou şi nici să nu te gândeşti măcar că asta e tot! Undeva, un accesoriu tipic masculin, de care niciun gentleman nu face abstracţie când îşi completează ţinută, aşteaptă să fie înşfăcat de mâinile tale. Butoni cămaşă îţi spune ceva?

Păi, bineînţeles că-ţi spune, doar ştiai dinainte că despre asta va fi vorba aici. Dar ştii ce sunt aceşti butoni cămaşă? Sau cum să-i accesorizezi? Unde să-i porţi? În fiecare zi, doar la ocazii speciale... De ce se îmbracă la costum bărbaţii, de fapt?

    B ⇓
Bărbaţii umblă la costum pentru a scoate în evidenţă ceva, doamnelor. Costumul unui bărbat este o declaraţie de elegantă şi de stil. Semnătură acestei declaraţii este dată de-o pereche de butoni cămaşă aleşi cu gust. Cu bun gust. Şi asta pentru că aceşti butoni sunt echivalentul bijuteriilor simandicoase pe care le poartă femeia. Din aceşti motiv, când căutaţi cadouri pentru bărbaţi şi sfârsiti prin a cumpără nişte butoni cămaşă, trebuie să ştiţi că aceştia trebuie aleşi în funcţie de personalitatea bărbatului căruia îi oferiţi un astfel de cadou.

Să va gândiţi, atunci când puneţi mâna pe nişte butoni mecanism ceas, de exemplu, că butonii aceia vorbesc, în primul şi în primul rând, în numele dumneavoastră. Acei butoni mecanism ceas spun ceva despre personalitatea pe care o aveţi. Şi nu se opresc aici. Vorbesc şi despre omul căruia îi oferiţi acest cadou.

Butoni cămaşă sunt singură piesă de decor vestimentar masculin care spun o poveste: că bărbatul care şi-a asortat acei butoni personalizaţi la cămaşă este creativ şi îi place să atragă atenţia. Şi-a accesorizat ţinută de ziua lui cu o pereche de butoni personalizaţi deoarece crede că este unic, iar ideea că fiecare persoană are ceva diferit îl încânta.

C ⇓

Cum să accesorizezi butoni de cămaşă. Nişte butoni cămaşă te trimit adesea cu gândul la orice înseamnă îmbrăcăminte formală, costume pretenţioase sau cine ştie ce frac ori smoking. Aceştia te scot din tipare, într-adevăr, dar trebuie să ştii cum să-i asortezi şi cum să-i porţi. În funcţie de model, culoare şi metal, butonii pentru cămaşă vor face obiectul unei ţinute ideale pentru un gentleman!

Dacă în ţinută ta se mai găsesc şi alte accesorii, precum o cravată sau un papion, acei butoni funny cămaşă trebuie potriviti celorlalte accesorii. O regulă generală a butonilor este că argintiul şi auriul alcătuiesc o combinaţie proastă. Prin urmare, nişte butoni mecanism ceas argintii nu trebuiesc alăturaţi unor accesorii aurii, sub nicio formă! Mergi pe varianta simplă? Atunciii vei asorta cu costumul.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!