Cele mai reusite idei de cadouri de Craciun pentru barbati

Cele mai reusite idei de cadouri de Craciun pentru barbati

Se apropie Craciunul! A darui reprezinta un mod placut de a-ti exprima recunostinta sau pretuirea fata de personale dragi din viata ta. 

Dar ce faci atunci cand doresti sa alegi cadoul potrivit pentru fiul, tatal, sotul, fratele, unchiul, bunicul, cumnatul, colegul sau prietenul tau? Iata ca mindblower.ro vine in intampinarea ta, cu cele mai creative solutii de cadouri, mai ales cand vine vorba de barbati. Aici vei gasi de la cele mai serioase pana la cele mai traznite produse, care pot alcatui un cadou care sa se preteze pe gustul celui drag.

In functie de varsta barbatului, de trasaturile sale de personalitate, de obiceiurile si pasiunile care il caracterizeaza, ii poti cumpara un cadou pe care sa il foloseasca cu drag de fiecare data.

 

Top 10 idei de cadouri de Craciun pentru barbati

 

1. Puzzle 3D 

idei de cadouri de craciun pentru barbati puzzle 3d

Invitatia la joc este intotdeauna binevenita, asa ca un puzzle 3D din lemn, te provoaca sa petreci timpul intr-un mod unic, amintindu-ti de copilarie. Pe site sunt disponibile mai multe modele care implica indemanare in procesul de asamblare. Produsul Puzzle 3D din lemn in forma de motocicleta poate fi un cadou minunat pentru un coleg de munca sau chiar pentru propriul sef. Produsul nu numai ca este o decoratiune interesanta ce poate fi asezata pe birou, ci prezinta si utilitate. 

 

2. Sah cu pahare pentru shot 

idei de cadouri de craciun pentru barbati pahare shot sah

Mos Craciun se poate gandi la cadouri nonconformiste cand vine vorba de implinirea dorintelor unui adult. De ce nu? Asadar, jocul traditional de sah este prezentat pe site intr-o formula inedita, cu piese in forma de pahare. Un barbat poate aprecia atat designul produsului care este unul elegant, cat si modalitatea de a savura bautura preferata. El se va simti cu adevarat destins in compania familiei ori a prietenilor.

 

3. Mystery Box pentru iubitul priceput 

idei de cadouri de craciun pentru barbati ieftine

A fost iubitul tau un copil cuminte? Acest tip de cadou este potrivit pentru barbatul care adora necunoscutul. Cutia misterioasa, conceputa pentru iubitul priceput, ofera o experienta unica, in care barbatul fi luat prin surprindere. Aceasta cutie contine patru cadouri diferite, bine alese, menite sa puna in valoare capacitatile ascunse ale iubitului tau.

 

4. Masuta reglabila pentru laptop 

masuta laptop idei de cadouri barbati de craciun

Masuta reglabila pentru laptop este nemaipomenita intr-o zi geroasa de iarna, cand ai vrea doar sa stai comod in pat si sa lucrezi sau sa citesti. Potrivit pentru barbatii de toate varstele, acest cadou diminueaza considerabil durerile de la nivelul spatelui si al gatului. Este foarte simplu de transportat in calatorii, cantarind cu putin peste 1 kg. Fiind un produs practic, masuta va fi apreciata de cei pasionati in acelasi timp de tehnologie si de ergonomie.

 

5. Lampa de veghe smart LED

idei de cadouri pentru barbati lampa veghe

Aceasta lampa creeaza o atmosfera de poveste, fiind o surpriza placuta pentru iubitul sau sotul tau. Asezata langa pat, discret, pe noptiera, produsul aduce acea liniste propice pentru a crea un cadru intim, pentru un dans in doi sau pentru vizionarea unui film. Cel care primeste un astfel de cadou, se poate bucura ascultand melodiile preferate sau poate raspunde la apeluri, in timp ce intreprinde o alta activitate. 

 

6. One Pen Show - Pix multifunctional 6 in 1 

idei cadouri de craciun pentru barbati

Secret Santa? Tocmai ai tras biletelul cu numele unui coleg pe care nu il cunosti chiar atat de bine si te intrebi ce cadou i-ai putea face? Acest pix este in acelasi timp un cadou practic si elegant. 

Poate fi folosit la birou, dar poate fi luat cu incredere in bagaj, indeplinind pe langa scris, mai multe functii pe care un barbat le-ar aprecia enorm. El este dotat cu un capat special pentru ecranul tactil, avand incorporata o nivela, o rigla si doua capete diferite de surubelnita. Fiind o unealta nelipsita din casa, acest pix va juca rol de bagheta magica pentru utilizatorul sau.        

 

7. Set de cutite cu ascutitor

idei cadouri de craciun pentru barbati cutite set

Daca barbatul tau adora sa gateasca, atunci oare ce unealta ii poate aduce maxima satisfactie? Setul de trei cutite va fi un companion de nadejde in pregatirea celor mai delicioase preparate culinare. Cu lama solida si maner confortabil, cutitele sunt concepute pentru a procesa cu usurinta toate tipurile de alimente, moi sau dure. Bucatarul va fi fericit sa utilizeze cutitele, gasindu-le utilitatea fiecaruia - de a taia, a toca, a decupa sau chiar de a decoji. 

 

8. Cana amuzanta in forma de manusa de box 

idei cadouri de craciun pentru barbati cana amuzanta

Potrivita pentru un admirator al acestui sport sau pentru un mare pasionat, aceasta cana este fabricata din ceramica si poate gazdui bautura ta favorita, fie ca este vin fiert, ceai, smoothie sau cafea. In cei 500 ml de lichid va sta potiunea ta magica ce iti va asigura energia pentru intreaga zi. Forma canii inspira senzatia ca cel care bea din ea este inzestrat cu un caracter puternic, de invingator.

 

9. Set 8 paie de baut reutilizabile din otel inoxidabil  

idei cadouri de craciun pentru barbati paie reutilizabile

Paiele sunt oricand binevenite in bucatarie, asa ca daca te gandesti sa faci un cadou simplu si de efect, pentru un barbat care este interesat de grija fata de mediul inconjurator, atunci acest set ar putea fi pe placul lui. Masa de Craciun va fi diferita in acest an! Create din otel inoxidabil, paiele reutilizabile pot fi folosite in contact cu o gama variata de bauturi, atat calde cat si reci, iar invitatii vor fi si ei bucurosi pentru ca vor contribui la sanatatea planetei.

 

10. Set cadou barbati, cosmetice, 5 piese 

idei cadouri de craciun pentru barbati cosmetice

Nu stii cu ce anume sa-ti surprinzi partenerul de sarbatori? Setul de cosmetice format din 5 piese esentiale, se poate dovedi extrem de practic pentru un gentleman. Pachetul contine gel de dus, scrub, lotiune de corp care lasa pielea fina la atingere, sare de baie si un burete. Toate acestea vor fi la indemana sa pentru a se simti increzator si mai conectat cu corpul sau.

 

 

Aceasta este o selectie a celor mai interesante si reusite idei de cadouri care pot fi facute de Craciun, barbatilor. Alege un cadou special, pe masura, care sa starneasca creativitatea, sa aduca zambetul pe buze si sa ramana in amintirea barbatului, pentru cat mai mult timp!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!