Top 10 idei de cadouri ca sa ai un Craciun mai linistit

Top 10 idei de cadouri ca sa ai un Craciun mai linistit

Cadourile de Craciun reprezinta momente unice alaturi de cei dragi. Fie ca vorbim de prieteni sau de familie, fiecare cautam sa facem cadouri inedite sau chiar traznite celor iubiti. Facand asta, oferim ca si cadou momente de liniste, rasfat si bucurie.

 

Dar cum gasim cadoul perfect? Iata cateva idei autentice care iti vor starni interesul.

 

1.DECANTOR

Cand spunem decantor, automat ne gandim la lux, rafinament, putere, masculinitate, si opulenta. Este alegerea perfecta pentru iubitorii de vin pentru a crea momente de liniste alaturi de persoana iubita, pentru petrecaretii inraiti sau pentru prietenii care iubesc linistea gandurilor.

Indiferent cui vrei sa ii daruiesti un astfel de https://mindblower.ro/cadouri-de-craciuncadou de Craciun, iti recomandam cele mai inedite design-uri:

 

SET CADOU DECANTOR GLOB PAMANTESC: acest set descrie cel mai bine puterea masculina si este potrivit pentru amatorii de bauturi fine, colectionarii de lux si iubitorii de design.

 

SET CADOU DECANTOR STICLA DIAMANT CU DOUA PAHARE DELUXE: carafa de lux este o sticla rafinata, rar intalnita si cu un design unic. Va fi apreciata de iubitorii vinului si ai luxului mai ales pentru forma acesteia, cadoul perfect de Craciun.

 

SET DECANTOR DE BAUTURI ROTATIV: realizat din cele mai calitative materiale, folosind tehnici speciale pentru fabricarea lui. Este dedicat persoanelor care iubesc delectarea cu bauturi fine, romanticilor incurabili, antreprenorilor si persoanelor pasionate de decoratiunile de sticla cu design-uri luxoase.

 

DECANTOR MUNTE: cu un aspect unic, este potrivit pentru consumatorii de bauturi rafinate care iubesc sa calatoreasca si sa viziteze locuri noi indiferent de vremea de afara.

 

2.PATURA CU MANECI, GLUGA SI BUZUNAR CANGUR FLANEL & POLAR

Ofera cadou un moment de liniste, rasfat si bucurie persoanelor dragi. Perfecta pentru iubitorii de caldura si a serilor de filme pe canapea, care iubesc confortul caldurii in zilele racoroase ale iernii, patura cu maneci, gluga si buzunar cangur flannel & polar este perfecta pentru oricine. Fie ca vorbim de serile relaxante cu cei dragi sau de activitatile zilnice de prin casa, patura cu maneci ofera confortul necesar datorita tesaturilor fine si calduroase, si a dimensiunii de 130 cm, fiind potrivita atat pentru femei cat si pentru barbati.

 

3.SET SAH SI ACCESORII VIN CASETA DELUXE

Sah-ul este cunoascut sub numele de “Jocul Regilor” fiind un exemplu de inteligenta si strategie unde miscarea adversarului trebuie anticipate din timp. In același timp, sah-ul poate fi vazut si ca un element de divertisment. Combinat cu un vin bun, serile intre cei dragi vor construi momente unice si pline de amuzament, chiar si cu cei mici pe langa voi care pot servi o ciocolata calda sau un ceai cu lamie, cei mari delectandu-se cu un vin de calitate.

Cu un design unic, Setul de sah vine la pachet si cu accesorii de vin, un cadou perfect pentru iubitorii de strategie, amatorii de vin si activități sociale. 

Caseta Deluxe contine toate cele 32 de piese de sah realizate din lemn dur, cu finisaje impecabile de cea mai inalta calitate si 9 piese pentru servirea bauturilor preferate: inel de picurare, taietor de folie (potrivit pentru majoritatea sticlelor de vin), tirbuson metalic, dop de vin, 2 spirale de otel pentru extragera eficenta a dopurilor, termomentru si 2 dispozitive pentru turnarea vinului.

Setul de sah impreuna cu accesoriile de vin din Caseta Deluxe poate reprezenta cadoul perfect pe care il cautai pana acuma!

 

4.CUTIE DE BIJUTERII CU CHEITA, VERDE SMARALD + BRATARA 7 CHAKRE CADOU

Cutia de bijuterii reprezinata pentru femei cadoul care ofera momente de liniste, senzualitate si apreciere de sine. Este locul in care se pastreaza eleganta unei adevarata doamne/ domnisoare si locul  unde se adauga ultimele detalii care fac diferenta observabila de la o simpla privire fie ca vorbim de petrecerea dinaintea Craciunului, dinaintea Revelionului, a zilei de nastere sau a unei zile obisnuite.

Cu un design clasic, cutia verde smarald este confectionata dintr-un material catifelat, luxuriant, inspirand eleganta, senzualitate si rafinament.

Este compusa din:

-un capac prevazut cu 8 suporturi pentru coliere;

-un organizator mare supraetajat + suporturi pentru 9 inele si 36 de gauri suport pentru cercei;

-un sertar cu spatii diversificate.

 

Compartimentele sunt detasabile si reglabile, design-ul permitand depozitarea unei game variate de bijuterii cum ar fi: ceasuri, coliere, inele, cercei, brose, bratari si multe altele, potrivite pentru fiecare ocazie.

Cutia de bijuteri cu cheita verde smarald este cadoul ideal pentru femeile elegante si rafinate, pentru iubitoarele de bijuterii, pentru persoanele pasionate de moda si stil si nu in ultimul rand, pentru persoanele care sunt atrase de spiritualitate si echilibru energetic deoarece, cutia vine cu un CADOU: o bratara 7 chakre.

Aceasta bratara este create din pietre semipretioase iar in materie de fashion este potrivita pentru stilurile casual, elegante dar si luxury.

Ofera cadou de Craciun cutia de bijuterii femeii pe care o apreciezi cel mai mult si arata-i cat de mult inseamna ea pentru tine. 

 

5.GLOB PAMANTESC MAGNETIC PLUTITOR CU ILUMINARE LED C SHAPE

In ultimii ani, design-ul industrial a luat amploare. In combinatie cu notiuni elementare de fizica, rezulta idei unice si inedite

Cu Globul pamantesc magnetic plutitor, oferi cadou momente de liniste si relaxare.

Pentru a levita si a-si mentine pozitia in aer, acesta foloseste tehnologia magnetilor. Este prevazut cu un cadru elegant in forma de C, baza stabila cu microCPU si piese electronice, un sistem electromagnetic, lumini LED colorate si un adaptor pentru incarcare.

Pe langa acestea, globul mai are incorporate si un senzor cu functia de a cotrola rotatia si viteza acestuia.

Este cadoul perfect pentru elevi si studenti, iubitorii de decor minimalist, pasionatii de tehnologie, lucratorii din birou si aventurierii care iubesc sa calatoreasca.

Datorita inovatiei tehnologice, globul pamantesc plutitor are si functia de absorbtie automata, in traducere, atunci cand suportul este alimentat cu curent, globul este atras si ghidat catre suportul sau.

Cu un asemena cadou, fascinezi pe toti cei din jur atragand chiar si admiratia acestora prin originalitatea cadoului si design-ul inedit.

 

6.IUBIBEAR URSULET INDRAGOSTIT CU LUMINI COLORATE 40 CM

Acum ne vom adresa in special celor indragostiti, mai ales tinerilor care cauta un cadou special pentru persoana iubita. Ursuletii clasici de plus sunt foarte frumosi, dar Ursuletul cu lumina IubiBear castiga teren de data aceasta.

Datorita aspectului de diamant, luminitele din ursulet arata ca si stelele puternic stralucitoare, o adevarata galaxie de iarna care merge perfect langa bradul de Craciun.

Ursuletul IubiBear este confectionat din plastic, cu dimensiunea de 40 x 32 cm, iar incarcarea luminitelor se face printr-un port USB. Este o decoratiune perfecta pentru living sau dormitor langa care se poate savura o ciocolata calda cu bezele sau un ceai cu scortisoara.

Baieti, nu uitati ca fetele iubesc atentiile de genul acesta, aratati-le cat de mult le iubiti si cat de mult le adorati oferindu-le cadoul care le va face sa zambeasca cu fiecare privire adusa.

 

7.OGLINDA MACHIAJ PROFESIONALA HOLLYWOOD STAR CU 12 BECURI

Daca pana acuma am vorbit de cadourile potrivite pentru cei dragi, acum, e timpul sa discutam despre un cadou pentru tine. A venit momentul sa iti oferi cadou un moment de liniste si rasfat alocat doar tie cu o oglinda de machiaj; nu conteaza daca esti experta in domeniul make-up sau nu, important este sa fi atenta la detaliile fine ale aspectului tau pentru ca dupa cum prea bine stim toate, detaliile fac diferenta.

Oglinda de machiaj profesionala HOLLYWOOD STAR este una din cele mai bune investitii.

Are un design ergonomic perfect pentru orice masuta de toaleta. Cuprinde 12 LED-uri

alimentate de o retea cu cablu, lung de 60 de cm si cu o tensiune de 220 V. Lumina poate fi ajustabila avand 3 trepte de iluminare ambientala (rece, clad si neutru) care pot fi alese in functie de preferintele fiecareia.

Rama oglinzii este de un alb imaculat, cu dimensiunea de 47.5 x 30 cm avand inclusa si rotirea la 360 de grade.

Este cadoul ideal care iti poate oferi cateva clipe de rasfat si nu doar tie. Oglinda este perfecta si pentru prietenele dragi care iubesc frumosul si detaliile. Impachetata frumos, va aduce zambete si entuziasm in marea dimineata de Craciun, asta bineinteles daca ne abtinem sa nu oferim cadoul mai repede.

 

8.APARAT PENTRU MENTINEREA BAUTURILOR FIERBINTI 55-75 GRADE

Cand spunem Craciun si Anul Nou, ne gandim la mancare buna, proaspat scoasa din cuptor, la mirosul imbietor de friptura si cozonaci, la ciocolata calda cu bezele sau vinul fiert din fata bradului etc.

Timpul destinat sarbatorilor nu este atat de lung si parca am tot vrea sa ne bucuram de aceste momente, indiferent ca lucram de a casa in remote sau intr-o corporatie.

Aparatul pentru mentinerea bauturilor fierbinti este cadoul perfect pentru cei care lucreaza la birou, pentru cei care stau mult in traffic dar si pentru cei care lucreaza in remote ore in sir.

Datorita design-ului elegant si a dimensiunilor compacte, aparatul poate fi transportat cu usurinta in fiecare geanta fara a ocupa un spațiu semnificativ, avand greutatea de doar 116 grame.

Aparatul este fabricat din metal si ABS si are capacitatea de a pastra temperature constanta pentru orice bautura.Cu o simpla atingere, display-ul digital va seta temperature dorita la 55, 65 sau 75 de grade, dupa preferintele fiecaruia.

Este cu cadou care aduce bucurie, liniste, relaxare si scapa de stresul continu persoana draga.

S-a terminat cu ceaiul si cafeaua rece de la lucru. De acuma, momentele de tandrete si rasfatul diminetii si din timpul zilei nu mai trebuie ignorate, indiferent de cat de mult stres ar fi present.

 

9.SET CADOU COCKTAIL SHAKER MIXOLOGY CU 11 ACCESORII 750ML GOLD

Un cadou unic si de neuitat pentru oricine primeste acest set care readuce magia sarbatorilor. Cocktailurile de Craciun sunt esentiale la fiecare petrecere fiind o modalitate perfecta pentru a-ti impresiona oaspetii si de a aduce o doza de amuzament.

Setul contine 11 accesorii cu un design elegant din otel inoxidabil de cea mai inalta calitate si un suport din bambus de forma ovala. Crochiul acestora are finisaje aurii delicate, gama vasta de accesorii venind in ajutor pentru prepararea celor mai iubite cocktail-uri.

Iata cateva idei de cocktailuri iubite in perioada de Craciun:

 

Glühwein

Este un cocktail clasic al zilelor de Craciun, cunoscut sub numele de vin fiert. Este preparat din scortisoara, cuisoare, portocale si bineinteles vin fiert. O data incercat, creaza un adevarat dans al papilelor gustative si o adevarata opera de arta.

 

Eggnog

Eggnog, bautura care combina perfect dulcele si cremosul cu sarbatorile de iarna. Are ca si ingrediente de baza scortisoara, oua si lapte, un adevarat deliciu cremos fiind dus la cel mai inalt nivel calitativ cu setul cadou cocktail shaker mixology si cele 11 accesorii.

 

Apple Cider Cocktail

Un cocktail cu mere proaspat presate, combinat cu whisky sau rom “and a little touch of cinnamon” combina deliciul si prospetimea in cel mai armonios mod

 

Setul cadou cocktail shaker mixology cu 11 accesorii 750ML GOLD este un cadou potrivit pentru barmani, si iubitorii combinatiilor alcoolice, fie ei amatori sau profesionisti.

 

10.MANUSI DAMA CASMIR 70% ITOUCH SCREEN SENSITIVE CU BLANITA

Doamna sau domnisoara, eleganta trebuie sa fie alaturi de ele la tot pasul. Manusile de dama Casmir 70% iTouch screen sensitive cu blanita sunt un cadu special si inedit cu un design modern si feminin, foarte confortabile, calduroase si placute la atingere, ideale pentru a fi impachetate sub bradul de Craciun.

Sunt perfecte pentru sezonul rece, fie ca vorbim de plimbari linistite sau sporturi de iarna cum ar fi snowboarding-ul, patinajul, mersul cu schiurile sau chiar dezapezitul masinii.

Manusile Casmir 70% iTouch vor fi apreciate de iubitoarele de frumos si eleganta indiferent de varsta acestora.

 

Gaseste cadoul de Craciun perfect pentru cei dragi, da comanda si surprinde persoanele iubite cu cadouri unice, practice, care aduc momente de bucurie, rasfat si liniste atat pe durata sarbatorilor cat si dupa incheierea lor.

Cadouri de Craciun - Set Turnul Petrecerii
-7%

Set Turnul Petrecerii

90 Lei 84 Lei
2
Cadouri de Craciun - Tablou Pin Art XXL
-22%

Tablou Pin Art XXL

88 Lei 69 Lei
3

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!